Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tiraspolul a interzis accesul în regiune pentru chinezi, de teama virusului ucigaş

Publicat:

Potrivit unei dispozitii emise de liderul de la Tiraspol, , cetatenii din China si cei din tarile unde au fost confirmate cazuri de coronavirus, nu sunt bineveniti in regiunea transnistreana.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Producatorii chinezi de turbine eoliene si-au consolidat dominatia asupra pietei mondiale in 2023

16:35, 27.03.2024 - Patru dintre primii cinci mari producatori mondiali de turbine eoliene au fost anul trecut companii cu sediul in China, fata de doar doua companii in 2022, arata un raport publicat de BloombergNEF.

China, acuzata ca se afla in spatele atacurilor cibernetice din SUA, Marea Britanie și Noua Zeelanda. Șapte chinezi, inculpați in Statele Unite

10:15, 26.03.2024 - Guvernele american, britanic si neozeelandez au acuzat luni China ca se afla in spatele mai multor atacuri cibernetice impotriva institutiilor lor politice, declansand o reactie de revolta din partea Beijingului, informeaza marti AFP.

TikTok, mai aproape sa fie interzis in SUA daca nu se rupe de China. Proiectul a fost votat de Camera Reprezentanților

20:15, 13.03.2024 - Camera Reprezentanților a adoptat miercuri un proiect de lege care ar impune proprietarului chinez al TikTok, ByteDance sa vanda platforma de socializare, in caz contrar, aceasta riscand sa se confrunte cu o interdicție totala in Statele Unite, potrivit The Guardian.

TikTok ar putea fi interzis in Statele Unite ale Americii / Mike Pence: 'China otraveste mintile copiilor'

17:35, 10.03.2024 - Presedintele Joe Biden a anunțat ca va semna o lege care acorda grupului chinez ByteDance aproximativ sase luni sa cedeze populara aplicatie video scurta TikTok, daca aceasta va trece in Congres, in timp ce rivalul sau, Donald Trump, si-a exprimat ingrijorarea cu privire la interzicerea serviciului…

FC Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla pentru meciul cu Real Madrid

11:35, 27.02.2024 - Cotidianul Marca noteaza ca gruparea Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla la meciul de sambata, cu Real Madrid (etapa 27 din LaLiga), in legatura cu un documentar despre Vinicius.

Valencia a interzis accesul Netflix pe Mestalla pentru un documentar despre Vinicius

11:20, 27.02.2024 - Cotidianul Marca noteaza ca gruparea Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla la meciul de sambata, cu Real Madrid (etapa 27 din La Liga), in legatura cu un documentar despre Vinicius, potrivit news.ro Aceasta este o "decizie a clubului", au declarat surse oficiale pentru ziarul…

Accesul in arhiva Judecatoriei Motru, interzis dupa ce locul a fost afectat de o explozie. Ancheta este in curs

10:41, 27.02.2024 - Spațiul din arhiva Judecatoriei Motru, din județul Gorj, unde a avut loc o explozie, in urma cu aproximativ doua saptamani, este inchis și acum, pentru ca nu s-a efectuat o expertiza a zonei afectate.

Elon Musk, speriat de concurența cu producatorii chinezi de masini electrice? „Vor distruge majoritatea concurentilor occidentali, daca nu li se impun taxe”

18:51, 27.01.2024 - Elon Musk a desfasurat, pe 25 ianuarie, conferinta sa anuala cu investitorii, in cadrul careia anunta rezultate Tesla, dar și in care da explicatii si raspunde la intrebarile sau ingrijorarile investitorilor despre viitorul companiei pe care o conduce. La una dintre intrebarile despre planurile de concurenta…


Ce parere ai despre aceasta stire?