Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tinerii morți în accidentul de la Câmpulung Moldovenesc au fost condusi pe ultimul drum. Imagini sfâșietoare!

Publicat:

Durere de nedescris in localitațile celor doi tineri morți in accidentul din ! George, un tanar de 25 de ani si de , de doar 18 ani, s-au stins din viața din cauza unui barbat care s-a urcat la volan deși nu avea permis. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

VIDEO ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE: Numeroase victime, mai mulți morți intre care și un copil, la un raliu auto

16:50, 24.03.2024 - Patru morți și aproximativ 30 de raniți este bilanțul unui accident ce a avut loc duminica la un raliu auto in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil. E posibil ca una din persoanele decedate sa fie un copil. Mai…

Gemenii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon, conduși pe ultimul drum. Imagini sfașietoare de la inmormantare / FOTO

09:15, 15.03.2024 - Gemenii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon au fost conduși pe ultimul drum. Au aparut imagini sfașietoare de la inmormantarea celor doi copii de 9 ani. Intreaga comunitate și-a luat ramas-bun de la ei.

Mioara Roman a fost inmormantata. Imagini sfașietoare cu Oana Roman care și-a condus mama pe ultimul drum

17:30, 26.02.2024 - Mioara Roman a fost condusa pe ultimul drum luni, 26 decembrie, de familie și de cei dragi. Fiicele ei au organziat ceremonia pana in cele mai mici detalii și s-au asigurat ca mama lor este amintita așa cum și-ar fi dorit.

Cine este Ioana Ancuța Popoviciu, judecatoarea care a intrebat daca unul dintre tinerii morți in accidentul de la 2 Mai se afla in sala. Situația a creat revolta in randul familiilor indoliate / FOTO

18:36, 22.02.2024 - In cursul zilei de azi, 22 februarie 2024, o situație de-a dreptul cumplita a avut loc in sala de judecata, unde Vlad Pascu ar fi trebuit sa iși afle sentința in procesul de ucidere din culpa, dupa ce a ucis doua persoane, in vara anului 2023, in localitatea 2 Mai, județul Constanța. Iata cine este…

Lucian Ene și cei doi fii ai sai, morți in incendiul de la Ferma Dacilor, au fost conduși pe ultimul drum. Autoritațile au amanat inmormantarea de doua ori: ”Suntem toți daramați”

14:21, 21.01.2024 - Ultimele trei victime gasite moarte, dupa incendiul de la Ferma Dacilor, au fost conduse pe ultimul drum. Lucian Ene a murit alaturi de cei doi fii ai sai, dupa ce a intrat in flacari ca sa le salveze viața. Autoritațile le-au amanat inmormantarea de doua ori pana acim.

Lacrimi și durere la Șoldanești: Tanara care a murit pe patul de spital, dupa accidentul de la Orhei, condusa pe ultimul drum

15:30, 20.01.2024 - Mihaela Musteața, una dintre cele patru persoane ranite in accidentul cumplit de langa Orhei pe 13 ianuarie, care s-a stins pe patul de spital, a fost condusa pe ultimul drum astazi. Funeraliile s-au desfașurat in localitatea de baștina a tinerei, orașul Șoldanești.


Ce parere ai despre aceasta stire?