Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teribil accident de muncă, în județul Timiș. O clipă de neatenție a nenorocit un om

Publicat:

Un barbat a ajuns la spital in stare grava dupa un teribil accident de munca. Omul, in varsta de 41 de ani, lucra pe un buldoexcavator, efectuand lucrari de reabilitare in curtea școlii  din localitatea . Se pare ca utilajul a ajuns cu o ... The post Teribil accident de munca, in județul Timiș. O clipa de neatenție a nenorocit un om appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a fost ucisa pe trotuar, in Lugoj, dupa un accident teribil intre doua mașini

08:56, 17.04.2024 - Doua mașini au fost implicate marți seara intr-un accident produs pe o strada din Lugoj, județul Timiș. In urma impactului, una dintre ele a fost proiectata pe trotuar, unde a lovit mortal un pieton.

Accident teribil in Dolj! O femeie a murit si alte doua au fost ranite, dupa ce o masina a intrat pe trotuar

12:55, 10.04.2024 - Un accident foarte grav a avut loc miercuri in județul Dolj. Din pacate, o femeie și-a pierdut viața. Alte doua victime au avut nevoie de ingrijiri medicale. Trei femei au fost lovite, miercuri dimineața, de o mașina al carei șofer ar fi pierdut controlul direcției și a intrat pe un trotuar din Bailesti,…

Accident de munca mortal intr-o exploatație forestiera din județul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

17:25, 11.03.2024 - Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani și-a pierdut viața luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Poliția Gorj și Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat.

Accident teribil in județul Cluj. Un șofer de 49 de ani, care conducea o duba a Poștei Romane, ucis de un alt șofer, cu permisul suspendat / FOTO

08:05, 14.02.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc in județul Cluj. Un șofer in varsta de 49 de ani, care se afla la volanul unei dube a Poștei Romane, și-a pierdut viața intr-un accident provocat de un barbat cu permisul suspendat, aflat la volanul unui TIR.

(P) RetuRO deschide un nou centru in Giarmata, asigurand alte 32 de noi locuri de munca verzi in județul Timiș

10:45, 12.02.2024 - RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulara din Romania, deschide cel de-al doilea centru de colectare a ambalajelor de bauturi din țara, in cadrul parcului logistic din Giarmata, județul Timiș. Aici vor fi numarate, sortate și trimise spre reciclare…

RetuRO deschide un nou centru in Giarmata, asigurand alte 32 de noi locuri de munca verzi in județul Timiș

09:05, 08.02.2024 - RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulara din Romania, deschide cel de-al doilea centru de colectare a ambalajelor de bauturi din țara, in cadrul parcului logistic din Giarmata, județul Timiș.

Si-a impuscat cel mai bun prieten la o partida de vanatoare, in judetul Timis

14:00, 28.01.2024 - Accident la o partida de vanatoare, in judetul Timis. Un barbat in varsta de 69 de ani a fost impuscat de cel mai bun prieten al sau. La fata locului a intrevenit elicopterul SMURD care l-a preluat pe ranit si l-a transportat la spital. Ceilalti vanatori au sunat la 112 La fata locului a intrevenit…

Accident mortal in județul Timiș. Un tanar de 21 de ani și-a pierdut viața

10:20, 27.01.2024 - O persoana a murit și doua persoane au fost ranite, sambata dimineața, dupa un accident care a avut loc pe DN 68A, in zona localitații... The post Accident mortal in județul Timiș. Un tanar de 21 de ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?