Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tenis pe înțelesul tuturor – care sunt regulile jocului de tenis

Publicat:

Originile jocului de tenis dateaza din secolul al XIV-lea, atunci cand, forma jocului a fost creata de catre calugarii europeni doar pentru a fi jucat in scopuri de divertisment. Astazi, jocul de tenis este tot mai practicat de copii și adulți, iar in Romania popularitatea jocului a crescut odata cu jocul marilor legende precum Ilie Nastase sau Simona Halep. Citește mai jos care sunt regulile jocului de tenis. Ce trebuie sa știi daca vrei sa incepi sa joci tenis! Despre ce vei citi in acest articol: Istoria jocului de tenisCare sunt regulile jocului de tenisCate seturi are un meci de tenis și…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Financial Times: SUA au cerut Ucrainei sa opreasca atacurile asupra rafinariilor rusești, ca sa nu creasca prețul petrolului la nivel mondial

12:25, 22.03.2024 - Statele Unite au cerut Ucrainei sa opreasca atacurile asupra infrastructurii energetice rusești, din cauza temerilor ca ele vor duce la creșterea prețului petrolului la nivel mondial și la represalii ale rușilor, relateaza Financial Times, citand trei persoane familiarizate cu discuțiile dintre parți.…

Ciobanescul de Bucovina, la un pas de a ajunge in familia ambasadoarei SUA

11:05, 20.03.2024 - Prima vizita oficiala a ambasadoarei Statelor Unite ale Americii in Bucovina a lasat impresii puternice și a generat o mulțime de amintiri placute pentru Kathleen Kavalec, care se gandește sa mareasca familia cu un nou membru – un frumos exemplar de Ciobanesc de Bucovina.Excelența Sa, care a ...

Clujeanca Adela Mirza, președintele Alternativa Dreapta, merge la CPAC alaturi de Donald Trump

07:50, 22.02.2024 - In aceste zile, clujeanca Adela Mirza, președintele Partidului Alternativa Dreapta, se afla in Statele Unite ale Americii, la Washington D.C., pentru a participa la CPAC 2024. Acest eveniment de prestigiu reunește marii lideri conservatori din intreaga lume, oferind o platforma de discuții și schimb…

The Shotline, proiectul din SUA care se folosește de vocile celor uciși in atacuri armate pentru reglementari mai stricte

13:40, 15.02.2024 - Un proiect lansat chiar ieri, 14 februarie, in Statele Unite ale Americii, atrage atenția asupra lipsei reglementarilor fața de arme intr-un mod care a dat naștere unor discuții etice: folosindu-se de vocea celor uciși in atacuri armate, reconstruita cu ajutorul inteligenței artificiale. Proiectul a…

Reuters: Putin a propus Americii incetarea focului in Ucraina, dar Casa Alba nu a vrut sa auda de negocieri de pace!

09:35, 14.02.2024 - Putin a propus Statelor Unite incetarea focului in Ucraina, dar Casa Alba nu a vrut sa auda de negocieri de pace! Sunt informații aparute pe surse. Sugestia președintelui rus Vladimir Putin privind o incetare a focului in Ucraina, pentru o „inghețare” a razboiul, a fost respinsa de Statele Unite dupa…

A murit comandantul navei-școala Mircea in marsul din SUA din 1976. A refuzat sa mai navigheze dupa o ancheta a Securitații VIDEO

16:30, 23.01.2024 - Contraamiralul Eugen Ispas, cel care a comandat nava-școala Mircea la doar 30 de ani, și a participat in anul 1976 la comemorarea a 200 de ani de la declararea independentei Statelor Unite ale Americii, alaturi de veliere din intreaga lume, a murit la 18 ianuarie 2024.

Controversele moștenirii lui Kissinger. Expert: „Pentru el era important sa se asigure o ordine internaționala stabila”

13:05, 19.01.2024 - „Nu poate exista o criza saptamana viitoare, programul meu este deja plin”. Aceasta gluma a facut cariera alaturi de numele lui Henry Kissinger, cel mai aplaudat și totodata, cel mai controversat diplomat al Statelor Unite. Este greu sa privim moștenirea lui Kissinger doar din perspectiva binelui sau…

Inscrieri 2024: Tinerii antreprenori pot intra intr-un program de schimb de dezvoltare profesionala finanțat de SUA

13:50, 11.01.2024 - Antreprenorii europeni intre 25 și 35 de ani, inclusiv din Romania, se pot inscrie intr-un program de schimb de dezvoltare profesionala finanțat de departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii.


Ce parere ai despre aceasta stire?