Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taylor Swift a doborât recordul deţinut de The Beatles în Marea Britanie

Publicat:

Trei albume ale cântaretei americane Taylor Swift s-au clasat, în decurs de noua luni, pe primul loc în topul din si, astfel, artista a doborât recordul detinut de grupul în Regat, potrivit News.
detinea de 55 de ani recordul pentru cea mai rapida acumulare de trei albume clasate pe primul loc în . Între 1965 si 1966, grupul a dominat clasamentul cu &"Help!&", &"&" si &"Revolver&" în decurs de 364 de zile.
Versiunea reînregistrata a discului &"Fearless&", lansat de Swift…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana propune revenirea la libera circulație de dinainte de Brexit pentru o anumita categorie de persoane

19:30, 18.04.2024 - Comisia Europeana va cere aprobarea liderilor pentru a incepe discuțiile cu Marea Britanie privind schimburile fara vize pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18 și 30 de ani, potrivit The Guardian.

Tinerii sub 30 de ani ar putea locui in Marea Britanie fara permis de ședere, la fel ca inainte de Brexit

18:25, 18.04.2024 - Comisia Europeana a propus deschiderea negocierilor cu Regatul Unit pentru a permite libera circulație pentru tinerii cu varste intre 18 și 30 de ani, prevedere de care se bucurau milioane de oameni inainte de Brexit, relateaza The Guardian.

Masura istorica in Marea Britanie: limita la doua lire pe rotire pentru sloturile online

13:56, 23.02.2024 - Guvernul de la Londra urmeaza sa impuna noi limite de pariuri, de doar doua lire sterline pe rotire, la aparatele de slot online, informeaza The Guardian, o decizie care ar putea costa companiile de pacanele sute de milioane de lire sterline.

Un barbat „inarmat cu o arbaleta” și care a incercat sa intre cu forța intr-o cladire din Londra a fost impușcat mortal de poliție

15:00, 30.01.2024 - Barbatul a forțat intrarea intr-o cladire din Bywater Place, in sud-estul Londrei, marți dimineața, in jurul orei locale 5 (7 ora Romaniei). Forțele de ordine chemate la fața locului au incercat sa il calmeze, dar acesta i-a amenințat pe ofițeri care au apelat la polițiști inarmați, relateaza The Guardian…

Netflix, lovitura uriașa pentru toți abonații: se elimina abonamentul Basic. Cat va costa cel mai ieftin abonament

16:00, 26.01.2024 - Cel mai ieftin abonament Netflix, versiunea Basic, va fi eliminat din lista opțiunilor. Netflix va opera aceasta modificare in Marea Britanie și Canada, incepand cu al treilea trimestru, iar apoi masura se va implementa și in alte țari, informeaza News.ro.In perioada urmatoare, cei care au abonament…

Fotografii din satelit cu nave rusești incarcate in Coreea de Nord. Marea Britanie vrea sa știe daca erau arme in Maia, Angara și Maria

10:46, 22.01.2024 - Marea Britanie a transmis unui grup de experți ONU fotografii din satelit cu transporturile de marfa din Coreea de Nord catre Rusia și cere o investigație cu privire la tranzacțiile cu arme care incalca sancțiunile internaționale, scrie The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?