Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl lui Catrinel Sandu a murit! Vedeta e sfâșiată de durere: ”A plecat azi-noapte într-o lume mai bună!”

Publicat:

trece prin momente dificile dupa ce tatal ei, , s-a stins din viața duminica seara, la din Capitala, unde fusese internat in urma cu mai bine de trei luni de zile.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in București. O femeie a murit, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:30, 08.04.2024 - O femeie de 31 de ani a murit, luni, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc din Capitala. Politistii incearca sa stabileasca acum ce s-a intamplat. Potrivit unor surse judiciare este vorba despre o femeie, nascuta in Iran, care a cazut de la etajul 11 al unui bloc de pe Bulevardul […] The post…

Doliu in lumea scriitorilor din Romania. A murit azi-noapte, avea 69 de ani

20:01, 14.03.2024 - Din pacate, literatura romaneasca a mai pierdut un exponent, astfel ca de azi este doliu in lumea scriitorilor din Romania. La doar 69 de ani, scriitorul ieșean Radu Parpauța s-a stins din viața. Literatura romaneasca a mai pierdut un exponent Asemuit pe alocuri cu marele povestitor Ion Creanga, scriitorul…

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Oana Roman, un munte de durere. Ce s-a intamplat cand sicriul Mioarei Roman a fost coborat in groapa

20:35, 26.02.2024 - Oana Roman a fost un munte de durere la inmormantarea mamei sale. Vedeta, protagonista unor scene tulburatoare, in momentul in care sicriul Mioarei Roman a fost coborat in groapa. Oana Roman, un munte de durere la inmormantarea mamei sale I-a fost exemplu in viața și nu a ezitat niciodata sa recunoasca…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Imagini cu casa Andreei Esca din Snagov. Prezentatoarea TV deține mai multe proprietați

16:46, 12.02.2024 - Andreea Esca deține mai multe proprietați in București, insa casa de la Snagov este cea in care prezentatoare de la PRO TV prefera sa se relaxeze. Imagini cu casa situata pe malul lacului.Andreea Esca este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din țara și intotdeauna a preferat sa fie cat mai…

Momente grele pentru Natalia Mateuț. Un suflet apropiat al coprezentatoarei de la Xtra Night Show a murit astazi / FOTO

18:05, 05.02.2024 - Natalia Mateuț nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce astazi un suflet apropiat ei a murit. Vedeta spune ca era atașata de el și avea mare grija de fiecare data, așa cum s-a intamplat și in ultimii trei ani.

Un copil a murit, dupa ce s-a prabușit sub gheața iazului La Izvor din capitala

13:10, 27.01.2024 - Un minor in varsta de 14 ani a murit dupa ce s-a prabușit sub gheața subțire a iazului „La Izvor” din capitala. Cazul a avut loc in seara zilei de 26 ianuarie pe bazinul acvatic din sectorul Buiucani, municipiul Chișinau.


Ce parere ai despre aceasta stire?