Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl afro-americanului împușcat de polițiști, apel pentru încetarea violențelor:' Nu încurajez distrugerea oraşului, jefuirea magazinelor şi tot acest haos'

Publicat:

Familia unui barbat de culoare din statul american Philadelphia impuscat mortal de politisti a facut apel la calm, dupa doua nopti de confruntari violente intre protestatari si politie si jafuri din magazine in metropola din estul SUA, relateaza miercuri agentia Reuters, potrivit AGERPRES.

, in varsta de 27 de ani, a fost impuscat mortal luni, in urma unei altercatii cu politia. Potrivit rudelor acestuia, Wallace, care era inarmat cu un cutit in timpul confruntarii, suferise o cadere nervoasa.

Tulburarile au izbucnit la cateva ore dupa ce un trecator a filmat scena…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar de 25 de ani, impușcat de polițiști in timpul unei urmariri cu focuri de arma

20:15, 21.04.2024 - Un incident tragic a avut loc recent pe drumul dintre Dorohoi și Botoșani, in zona localitații Vaculești din județul Botoșani, unde un tanar de 25 de ani a fost impușcat de polițiști in timpul unei urmariri cu focuri de arma. Potrivit informațiilor, tanarul, aflat la volanul unui microbuz, nu a reacționat…

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.

Atac armat intr-un mall din Sydney: Mai multe persoane injunghiate / Un barbat a fost impuscat mortal de politie - VIDEO

11:15, 13.04.2024 - Sute de oameni au fost evacuati sambata dintr-un centru comercial din Sydney, dupa un incident in care mai multe persoane ar fi fost injunghiate, relateaza Reuters și AFP.Serviciile de urgenta au fost chemate la Westfield Bondi Junction cu putin timp inainte de ora 16.00 (06.

Atac terorist la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști

10:40, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, relateaza site-ul de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit.

Patru morți dupa un atac rusesc cu drone asupra orașului Odesa VIDEO

16:25, 02.03.2024 - Patru persoane, inclusiv un copil de trei ani, au fost ucise si alte opt ranite, sambata, in urma unui atac cu drone, care au lovit un bloc de apartamente din orasul-port Odesa in sudul Ucrainei, au anuntat autoritatile, citate de Reuters.

Hamas a primit o propunere pentru incetarea focului timp de 40 de zile și un schimb de ostatici cu Israelul (surse)

10:10, 27.02.2024 - Hamas a primit un proiect de propunere de la negocierile pentru armistițiu de la Paris, care include o pauza de 40 de zile in toate operațiunile militare și schimbul de prizonieri palestinieni pentru ostatici israelieni intr-un raport de 10 la 1, a declarat marți pentru Reuters o sursa de rang inalt…

Putin i-a felicitat pe militarii rusi pentru capturarea orasului ucrainean Avdiivka: „O victorie importanta”

23:55, 17.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a felicitat unitatile militare si pe comandantul acestora pentru capturarea orasului ucrainean Avdiivka, a anuntat sambata seara Kremlinul, relateaza Reuters.

Patru polițiști nigerieni au fost uciși de insurgenți islamiști

23:00, 03.02.2024 - Cel puțin patru polițiști au fost uciși in statul Borno din nord-estul Nigeria, dupa o lupta cu mai mulți barbați inarmați. Se pare ca este vorba despre insurgenți islamiști, a declarat sambata un purtator de cuvant al poliției, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?