Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Tata, ești eroul meu”. Un tată, condamnat la 2 ani de închisoare în Rusia pentru un desen anti-război al fiicei sale. Fata a ajuns la orfelinat

Publicat:

este un tata singur din Efremov, un oraș din regiunea Tula, din Rusia. In aprilie 2022, fiica sa, Mașa, in varsta de 12 ani, și-a „șocat” profesorii și pe directorul școlii, facand in timpul orei de arta un desen impotriva razboiului, scrie Meduza.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un ucrainean, care a ajutat Rusia sa bombardeze restaurantul din Kramatorsk, a fost condamnat la inchisoare pe viața

20:15, 04.04.2024 - Un ucrainean care a ajutat Rusia sa directioneze un atac cu rachete asupra unei pizzerii din orasul Kramatorsk, situat in estul tarii, in iunie anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza The Guardian.

Ingrijorari privind starea de sanatate a disidentului rus Oleg Orlov, condamnat pentru critici la adresa razboiului

13:15, 02.04.2024 - Memorial, cel mai vechi și cel mai cunoscut ONG pentru apararea drepturilor omului in Rusia, se declara ingrijorat de agravarea strarii de sanatate a disidentului Oleg Orlov, incarcerat din cauza ca a denuntat razboiul purtat de Kremlin impotriva Ucrainei, relateaza agenția France-Presse, preluata de…

Opozantul rus Murza a rabufnit din inchisoare: 'Chiar daca ne vor ucide pe toți, vor veni alții sa ne ia locul'

17:35, 16.03.2024 - „Chiar daca ne vor ucide pe toți, vor veni alții sa ne ia locul”, a afirmat opozantul rus Vladimir Kara-Murza, intr-un mesaj scris pentru publicatia Meduza, din penitenciarul unde executa pedeapsa, relateaza Rador Radio Romania. In mesajul transmis, el s-a referit in mod special la ce va face el, dupa…

Urmatorul mandat al lui Putin este ilegal - Principalul opozant al lui Putin lovește din inchisoare

16:51, 14.03.2024 - Politicianul și jurnalistul rus Vladimir Kara-Murza, aflat in detentie, a scris un articol pentru publicatia The Washington Post consacrat viitoarelor alegeri din Rusia, noteaza Meduza, potrivit Rador Radio Romania. In articol el a explicat de ce urmatorul mandat al președintelui Vladimir Putin va…

Un student a fost condamnat la inchisoare in Rusia pentru ca si-a redenumit reteaua Wi-Fi cu sloganul „Slava Ucrainei”

07:45, 10.03.2024 - Un tribunal din Moscova a condamnat un student la 10 zile de inchisoare pentru ca si-a redenumit reteaua Wi-Fi „Slava Ucrainei”, a relatat, sambata, agentia rusa de presa Ria-Novosti, citata de AFP, citata de News.ro.

Un jurnalist rus a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru ca a criticat razboiul din Ucraina

09:35, 07.03.2024 - Un jurnalist si blogger rus, Roman Ivanov, a fost condamnat miercuri la sapte ani de inchisoare pentru ca a postat pe retelele sociale mesaje care criticau asaltul asupra Ucrainei, intr-un nou exemplu de represiune in Rusia, transmite News.ro.

Disidentul rus Oleg Orlov a fost condamnat la 2 ani și jumatate de inchisoare intr-o colonie penala

14:00, 27.02.2024 - Disidentul Oleg Orlov, activist de prim-plan pentru apararea drepturilor omului in Rusia, a fost condamnat marti la doi ani si jumatate de inchisoare de un tribunal din Moscova pentru ca a denuntat in mod repetat ofensiva militara rusa in Ucraina, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Un profesor din Rusia a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru ca a criticat regimul: „Apeluri publice la terorism”

17:35, 13.02.2024 - Justitia rusa l-a condamnat marti in apel la cinci de inchisoare cu executare pe profesorul si politologul rus Boris Kagarlitkii, judecat pentru „apeluri publice la terorism”, au informat agentiile de presa ruse, transmite AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?