Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tartă aromată din dovlecei, ouă şi caşcaval

Publicat:

Pe langa faptul ca este o reteta foarte usoara, tarta de dovlecei este si o combinatie de ingrediente benefice organismului.  Poate fi un aperitiv pentru oaspeti sau chiar o idee de pranz la serviciu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciorba de miel aromata cu tarhon

09:05, 06.04.2024 - Aceasta rețeta, cu origini in Ungaria și Ardeal, este o alegere populara pentru masa de Paște, grație combinației armonioase intre gustul delicat al carnii de miel și aroma distinctiva a tarhonului. The post Ciorba de miel aromata cu tarhon first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de dovlecei umpluți cu legume. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:45, 24.03.2024 - Este weekend și ne aflam in postul Paștelui, motiv pentru care ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de dovlecei umpluți cu legume. Este un preparat care va reuși sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci

16:45, 20.03.2024 - Aceasta rețeta de mușchi de vaca umplut este perfecta pentru o masa festiva sau un pranz de duminica impreuna cu familia și prietenii. Aromata și suculenta, aceasta preparare aduce un plus de eleganța și rafinament oricarei mese. The post REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci first appeared…

Rețete quiche de primavara – cele mai bune rețete de tarte din legume

09:05, 15.03.2024 - Tarta facuta din legume și aluat, care este cunoscuta sub denumirea de quiche, este unul dintre cele mai indragite preparate culinare. Este ideal pentru consum in orice moment al zilei și poate fi realizat din orice tip de legume preferi. Mai jos iți recomandam cele mai gustoase rețete de quiche. Idei…

Rețeta de tarta de post cu gem de afine. Desertul simplu și rapid cu care ii poți incanta pe cei dragi

10:10, 05.03.2024 - In cazul in care și tu ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta de post cu gem de afine. Iata cum poți pregati acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

DELICIU CULINAR Spaghete din dovlecei cu creveți

11:05, 03.03.2024 - Aceasta delicatesa ușor de preparat poate fi servita cu o felie de paine integrala pentru un plus de savoare. The post DELICIU CULINAR Spaghete din dovlecei cu creveți first appeared on Informatia Zilei .

Tarta cu roșii, rețeta cu care Andreea Esca și-a impresionat fanii. Ingredientele care fac diferența

18:35, 02.02.2024 - Demonstrandu-și latura talentata și creativa in bucatarie, Andreea Esca a reușit sa impresioneze internauții cu o rețeta ușor de urmat și cu rezultate apetisante. Prezentatoarea PRO TV a oferit pas cu pas instrucțiuni despre cum sa pregateasca o tarta delicioasa cu roșii, capturand astfel atenția și…

Preparatul cu care Andreea Esca i-a cucerit pe fani. A explicat totul pas cu pas. „M-am apucat sa fac mancare la 44 de ani”

11:51, 01.02.2024 - Andreea Esca, in varsta de 51 ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare cu unul dintre preparatele sale preferate. Prezentatoarea știrilor Pro TV a explicat pas c pas reteta, care este una foarte simpla, cu ingrediente la indemana oricui.Chiar daca a recunoscut ca nu a gatit pana la 44 de…

Cuvinte cheie:

dovlecei cascaval tarta aromata

Ce parere ai despre aceasta stire?