Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ţara în care o treime dintre piloţi zboară cu licenţe false. S-a aflat după un accident aviatic în care au murit 97 de oameni

Publicat:

Autoritatile aeronautice din Pakistan au interzis practicarea meseriei pentru 262 de piloti, suspectati ca ar avea licente de zbor false. Reactia vine dupa accidentul de avion din Karachi, de luna trecuta, in care si-au pierdut viata 97 de pasageri si membri ai echipajului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țara in care 29 de oameni au murit in urma fulgerelor

13:20, 14.04.2024 - Douazeci si noua de persoane si-au pierdut viata in Pakistan in urma fulgerelor, furtunilor si ploilor torentiale care au lovit aceasta tara din Asia de Sud, deosebit de vulnerabila la impactul schimbarilor climatice, informeaza DPA.

Bubuie ancheta in cazul suplimentelor alimentare mortale: mai mulți oameni au murit, dupa ce le-au consumat

07:20, 01.04.2024 - Autoritatile sanitare japoneze au inspectat duminica o a doua unitate de productie a Kobayashi Pharmaceutical, in vestul Japoniei, dupa ce compania a raportat cinci decese posibil legate de suplimente alimentare, a spus un oficial citat de Reuters, informeaza News.ro. Inspectia din prefectura Wakayama…

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Cum a izbucnit incendiul din Valencia in care au murit 10 oameni. Autoritațile cu identificat cauza

08:55, 12.03.2024 - Un incendiu tragic care a avut loc la Valencia, la sfarșitul lunii februarie, s-a soldat cu pierderea a 10 vieți, dupa ce flacarile au cuprins in cateva minute un bloc de locuințe. La doua saptamani dupa tragedie, cauza incendiului a fost dezvaluita.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Incendiu catastrofal in China - Cel puțin 14 oameni au murit

10:55, 24.02.2024 - Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 44 au fost ranite intr-un incendiu, intr-un bloc, in estul Chinei, vineri, potrivit unui bilant provizoriu anuntat sambata de catre autoritatile orasului Nanjing, relateaza AFP, potrivit news.ro. Cauzele sinistrului fac oboiectul unei anchete, insa primele…

VIDEO – Accident mortal pe DN1 E60. Graba a stat la baza accidentului in care au murit doi oameni

15:01, 02.02.2024 - Doi barbați au murit, vineri dimineața, in apropiere de localitatea clujeana Bologa, comuna Poieni. Șoferul unei autoutilitare a decedat, la fel și pasagerul dreapta. In urma impactului, cel din urma a ramas fara cap. O depașire neregulamentara pare sa fie cauza accidentului dintre o autoutilitara și…

76 de oameni au murit intr-un incediu provocat de un criminal! Barbatul incerca sa scape de un cadavru

15:00, 24.01.2024 - Un oraș zguduit de groaza și durere, Johannesburg, devine martorul unui coșmar tragic in urma unui incendiu devastator soldat cu 76 de vieți pierdute. Tragedia a fost provocata de un criminal care incerca sa scape de un cadavru.


Ce parere ai despre aceasta stire?