Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Țara europeană care a ridicat toate restricțiile. E preferată de români în fiecare vară, acum pot merge în concediu

Publicat:

Vești bune pentru turiști. Se pare ca una dintre destinațiile preferate ale romanilor renunța la restricțiile impuse in perioada pandemiei de coronavirus. Ce țara ridica toate masurile din contextul pandemic? E preferata de romani in fiecare vara, acum pot merge in concediu.  Țara europeana care a ridicat toate restricțiile Este vorba despre Portugalia. Incepand de […] The post Țara europeana care a ridicat toate restricțiile. E preferata de romani in fiecare vara, acum pot merge in concediu appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru romani! Zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța, reluate de Ryanair

22:50, 04.04.2024 - Vești bune pentru romani! Incepand cu luna iunie a acestui an, reprezentanții companiei aeriene Ryanair a anunțat ca va relua zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța.

A fost introdusa o noua cursa aeriana spre o destinație preferata de romani. Zborul va fi operat de trei ori pe saptamana

13:15, 29.03.2024 - Vești bune pentru romani! A fost introdusa o noua cursa aeriana spre o destinație preferata de romani. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții companiei aeriene, zborul va fi operat de trei ori pe saptamana.

Zece zile de concediu in plus pe an pentru romani. Puțini angajați știu

11:21, 02.03.2024 - Angajații romani au dreptul la zece zile de concediu in plus pe an, beneficiu de care foarte puțin angajați știu. Potrivit ultimelor modificari aduse Codului Muncii in 2023, actualizate in 2024, salariații au dreptul de a lipsi de la munca in cazul unor situații neprevazute de urgența familiala,…

Anunț important pentru romani! Vor intra banii pe cardurile sociale. Cate tranșe vor primi beneficiarii

10:11, 20.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat ca vor intra banii pe cardurile sociale. Iata cate tranșe vor primi beneficiarii in anul 2024. Precizarile facute de Ministerul Muncii. Cele mai noi informații.

Ciuca: Brancusi a lasat in patrimoniul nostru imaterial cel mai de pret dar al sau: mandria de a fi romani

10:15, 19.02.2024 - Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, a transmis, luni, de Ziua Nationala Constantin Brancusi, ca este momentul de amintire si omagiu pentru geniul creator al celui mai mare sculptor roman, mentionand ca operele sale l-au ridicat la rangul unui artist de talie mondiala, iar cel mai de pret dar pe care…

Vești bune pentru romani! Cum poți cumpara bilete de tren mai ieftine. CFR a anunțat reduceri

12:05, 13.02.2024 - Vești bune pentru romani! CFR Calatori a anunțat reduceri semnificative pentru biletele de tren, oferind oportunitatea de a merge mai ieftin in perioada 15-18 februarie 2024. Iata ce se va intampla la Complexul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti.

Vești bune pentru romani! Ar putea crește salariului minim pe economie

10:55, 31.01.2024 - Vești bune pentru mulți romani! S-a anunțat ca ar putea crește salariul minim pe economie. Ce premier de la noi din țara a venit cu aceasta inițiativa. Se cere majorarea cu 400 de lei. Cele mai noi informații.

FIFA i-a ridicat interdicția la transferuri clubului din Superliga » A rezolvat deja primele doua transferuri

12:40, 25.01.2024 - Hermannstadt a primit ok-ul de la FIFA ca poate opera din nou transferuri, astfel ca gruparea sibiana i-a inregistrat la FRF pe Raul Opruț și Kablan NGoma. Vești bune pentru FC Hermannstadt inaintea duelului de duminica, din Superliga, cu FC Botoșani. FIFA le-a ridicat sibienilor interdicția la transferuri,…


Ce parere ai despre aceasta stire?