Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ţara care le oferă angajaţilor afectaţi de coronavirus câte 800 de euro. Fără concedieri

Publicat:

Guvernul din Grecia va oferi o compensatie de 800 de euro tuturor muncitorilor al caror contract de munca a fost anulat din cauza suspendarii operatiunilor intreprinderii lor ca urmare a epidemiei de coronavirus, a declarat miercuri ministrul Finantelor, .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul, obligat sa dea explicații trimestrial in fața Parlamentului. Nazare: ”Avem prognoze care nu se indeplinesc și nu cercetam”

13:45, 19.04.2024 - Guvernul ar putea fi obligat sa dea explicații trimestrial in fața Parlamentului, legat de activitatea economica, potrivit unui proiect de lege depus recent. Alexandru Nazare, fost ministru al Finanțelor, spune ca nu este posibil sa avem prognoze care nu se indeplinesc și sa nu cercetam cauza. Așadar,…

Atenționare de calatorie: Vor fi afectați romanii care calatoresc in Grecia

17:35, 16.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde miercuri vor avea loc greve in sectorul transportului public. Astfel, sunt asteptate perturbari majore, fiind modificate programul autobuzelor, metroului, trenurilor si taxiurilor, noteaza news.ro.

Problemele unui colos industrial din Romania genereaza o unda de șoc in toata Europa: Se fac concedieri masive

10:45, 12.04.2024 - Romania se situeaza in fruntea producției de nuci din Europa, conform datelor Eurostat, depașind țari precum Grecia, Franța și Spania. De asemenea, trei companii se numara printre principalii exportatori de nuci din Romania.

Guvernul elvețian ia la ținta bonusurile bancherilor: „Nu pot ințelege aceste sume”, spune ministrul finanțelor

18:45, 10.04.2024 - Karin Keller-Sutter, ministrul elvețian al finanțelor, a criticat miercuri excesele bancherilor privind bonusurile și salariile pe care și le acorda, prezentand totodata o serie de 22 de masuri pentru consolidarea sistemului bancar din Elveția, relateaza Reuters.

Guvernul majoreaza salariile angajaților din Ministerul Apararii

15:55, 21.03.2024 - Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta care prevede cresterea salariilor personalului din institutiile de aparare, ordine publica si securitate nationala, precum si a indemnizatiilor pentru participarea la misiuni, exercitii si aplicatii militare.

Salariile angajaților din Sanatate și Asistența Sociala cresc cu 20%. Masura se aplica in doua tranșe

18:46, 07.03.2024 - Guvernul a aprobat, joi, ordonanța de urgența care vizeaza majorarea cu 20% a salariilor de baza in Sanatate și Asistența Sociala, incepand cu luna martie 2024. Masura se va aplica in doua tranșe.

Iohannis, despre procesul pentru Roșia Montana care ne-ar putea costa 2 miliarde de dolari: Sunt convins ca Guvernul și-a luat masuri

11:21, 01.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, intrebat despre procesul pe care Romania l-ar putea pierde cu compania Gabriel Resources pentru Roșia Montana, ca e „convins” ca Guvernul „și-a luat masurile de precauție”. Surse guvernamentale au declarat pentru Digi24.ro ca subiectul a fost discutat miercuri…

Washingtonul aproba vanzarea de avioane F-16 catre Turcia, dupa acordul dat Suediei pentru NATO

10:15, 27.01.2024 - Guvernul american a dat vineri, dupa luni de negocieri, unda verde vanzarii de avioane de vanatoare F-16 catre Turcia, precum si F-35 catre Grecia, dupa ce presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a semnat joi ratificarea de catre parlament a candidaturii Suediei pentru aderarea la NATO, scrie AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?