Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânără din Ghana prinsă cu documentele altei persoane, la frontiera Curtici

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a au depistat o tanara din Ghana, in varsta de 34 de ani, intrata legal in tara noastra, care a incercat sa treaca frontiera in Ungaria, folosind documente de calatorie care apartineau altei persoane.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițiștii de frontiera salveaza opt cetațeni straini dintr-un camion frigorific

18:05, 05.03.2024 - Polițiștii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat o intervenție de urgența in timpul unui control de rutina asupra unui autocamion frigorific condus de un cetațean turc. In urma inspecției, au descoperit opt persoane provenite din țari afro-asiatice ascunse in…

Un șofer turc de TIR a ascuns 18 migranți din Nepal, Siria si Bangladesh și incerca sa-i scoata din Romania

11:45, 11.02.2024 - Politistii de frontiera aradeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat 18 cetateni din Nepal, Siria si Bangladesh care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, ascunsi intr-un TIR, informeaza duminica IGPF. "In aceasta noapte, in jurul orei 03,00, la Punctul…

11 migranți depistați ascunși in doua TIR-uri, la Nadlac II

11:00, 31.01.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat 11 cetateni din Pakistan, Nepal și Etiopia care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria.

Doua TIR-uri cu migranți depistate in vama Nadlac II

11:30, 27.01.2024 - Politistii de frontiera aradeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat, in total, 47 de cetațeni din diverse state care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, ascunși in doua TIR-uri.

38 de migranți depistați intr-un TIR cu textile, la Nadlac

14:25, 26.12.2023 - Politistii de frontiera aradeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac ll au depistat 38 de cetateni din Siria, Irak și Iran care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, ascunsi intr-un automarfar.

Zeci de migranți, depistați intr-un automarfar cu textile la Nadlac II

13:10, 26.12.2023 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac ll au depistat, luni, 38 de cetateni din Siria, Irak și Iran. Aceștia au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, ascunși intr-un automarfar.

Actiuni intense la Nadlac II: 145 de persoane depistate ascunse in ultimele 24 de ore (GALERIE FOTO)

11:55, 20.12.2023 - Politistii de frontiera aradeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat 145 de cetateni din diverse state care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, ascunsi in cinci mijloace de transport. Politistii de frontiera aradeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei…


Ce parere ai despre aceasta stire?