Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânăr înjunghiat mortal de un bărbat certat cu legea

Publicat:

Un tanar a fost ucis la betie de un barbat in varsta de 41 de ani. S-a intamplat aseara, in jurul orei 21:00, la Varnita. Potrivit politiei, faptasul a venit la tanarul in varsta de 17 ani pentru a cere socoteala in urma unui conflict mai vechi.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:15, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:05, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sfarșit tragic pentru un barbat in varsta de 45 de ani. A fost lovit mortal de un tren, in Pitești

19:00, 05.02.2024 - Un barbat in varsta de 45 de ani a auvt un sfarșit tragic. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IPJ Argeș, acesta a fost lovit mortal de un tren in zona barierei CNCD din Pitești.

Tragedie in Neamț: Pieton accidentat mortal cand traversa DN 15C prin loc nepermis

13:05, 01.02.2024 - Tragedie in Neamț: Pieton accidentat mortal cand traversa DN 15C prin loc nepermisUn barbat in varsta de 41 ani a fost accidentat mortal, joi, dupa ce a incercat sa traverseze prin loc nepermis drumul national DN 15C, in localitatea Agapia, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt,…

FOTO | Accident infiorator in Timiș:: Un tanar de 21 de ani a murit, iar alte doua persoane au fost ranite grav

09:55, 27.01.2024 - Un tanar de 21 de ani a murit, iar alte doua persoane, o femeie si un barbat, au fost raniti, in urma unui accident rutier produs intre un TIR si o camioneta, in judetul Timis, la Cosava, pe drumul national care preia tot traficul de pe autostrada, spre Deva, in lipsa unui tronson al soselei de mare…

Caz șocant in Slobozia! Un barbat de 35 de ani, injunghiat mortal și lasat pe o banca: „Iți e frica sa mai ieși la usa cand suna cineva”

09:10, 26.01.2024 - Un caz șocant a avut loc in Slobozia, județul Ialomița! Un barbat in varsta de 35 de ani a fost injunghiat mortal și lasat pe o banca. Presupusul criminal ar fi fost prins de polițiști și arestat.

Cum a fost lasat liber dupa doar o zi de inchisoare un tanar care și-a batut și injunghiat mortal un consatean

14:40, 20.01.2024 - Unele decizii ale instanțelor din Romania se dovedesc a fi cel puțin stranii, in spețe care par clare. Un astfel de caz a avut loc in Prahova, acolo unde, in trei ani de la comiterea unei crime, un prahovean a stat dupa gratii o singura zi.


Ce parere ai despre aceasta stire?