Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURSE: Liderii sindicali PIERD FUNCȚIILE DE INSPECTORI SOCIALI. Iată ce SALARII au cei 8 PRIVILEGIAȚI!

Publicat:


Fix o luna de zile, atat vor mai exista posturile de inspectori sociali in cadrul CE Oltenia. Potrivit unor surse, nici un lider sindical nu va mai fi inspector social incepand cu data de 1 mai.

Liderii sindicali angajați ai CE Oltenia pe posturi potrivit pregatirii profesionale, dar care dețin funcții de inspectori sociali, iși pierd privilegiile. Conform acelorași surse, proiectul ”inspectorilor sociali” a fost conceput pe perioada determinata, iar acesta inceteaza la data de 30 aprilie a.c.
De fapt, sindicaliștii au avut misiunea de a relaționa cu primarii și cu membri…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Candidați comuni PSD-PNL la sectoarele 1, 2 și 5. Mihai Tudose, dechiderea de lista la europarlamentare. SURSE

14:25, 25.03.2024 - Liderii PSD și PNL au stabilit sa mearga pe candidaturi comune pentru conducerea mai multor sectoare din București, dar și in cazul primariilor și șefiilor de Consilii Județene din alte orașe aflate acum sub conducerea USR, potrivit unor surse din conducerile celor doua partide.

Surse: Cine sunt liderii PNL care vor candida pentru Parlamentul European

22:26, 20.03.2024 - Liderii PNL au decis, miercuri seara, in ședința de la Vila Lac cu șefii de filiale, locurile eligibile la europarlamentare: Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Daniel Buda, Adina Valean, Siegfried Mureșan, Mircea Hava și Gheorghe Falca, susțin surse politice pentru Digi24.ro.

Surse: Ciolacu a cerut la negocierile cu liderii PES ca viitorul comisar al Romaniei sa fie vice la CE

15:25, 02.03.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut, sambata, la negocierile cu liderii Socialiștilor Europeni, ca PES sa susțina viitorul comisar al Romaniei pentru poziția de vicepreședinte al Comisiei Europene, in cadrul negocierilor care vor avea loc pentru viitoarea structura de conducere de la Bruxelles.

Ședința cu scantei la PNL. Pareri imparțite privind lista comuna cu PSD SURSE

17:31, 21.02.2024 - Liderii liberali sunt imparțiți in ceea ce privește o ințelegere cu PSD pentru lista comuna la europarlamentare, fiind atat voci in favoarea demersului cu social-democrații, dar și impotriva, fiind considerata mișcarea „o eroare politica”

Tensiuni in coaliție. De ce s-a amanat ședinta pentru negocierea comasarii alegerilor

16:50, 18.02.2024 - Liderii coalitiei PSD-PNL nu se mai vad duminica in sedinta, pentru a discuta despre comasarea alegerilor din acest an. Intalnirea ar fi fost programata pentru miercuri. Surse politice spun ca social-democratii sunt cei care au decis sa amane sedinta de la ora 18.00, dat fiind faptul ca au fost deranjati…

Hotnews: Liderii PNL și PSD recunosc esecul negocierilor pentru comasarea alegerilor

18:45, 13.02.2024 - Liderii PNL se reunesc, marti, la ora 19.00, in ședința Biroului Politic pentru a discuta despre eșecul negocierilor din Coaliție. Surse liberale au declarat pentru HotNews.ro ca liderii PNL și-au asumat, alaturi de Nicolae Ciuca, decizia de a strange randurile și de a intra in toate cele patru randuri…

Anunt de ultima ora despre comasarea alegerilor! Ce au decis liderii PSD si PNL

19:00, 08.02.2024 - Liderii PSD si PNL nu au ajuns la o concluzie finala in privinta comasarii alegerilor, in urma sedintei de coalitie desfasurata joi dupa amiaza, la Palatul Victoria, au precizat surse politice pentru AGERPRES.Potrivit acelorasi surse, discutiile, care au vizat tot calendarul alegerilor programate pentru…

Marcel Ciolacu, negocieri pe salarii cu polițiștii și angajații din penitenciare - SURSE

12:05, 23.01.2024 - Premierul Marcel Ciolacu ar fi ajuns, marti, la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a discuta cu o serie de reprezentanti ai sindicatelor din politie despre revendicarile salariale, au precizat surse guvernamentale, citate de Realitatea PlusPotrivit acestora, seful Executivului a ajuns la intalnire…


Ce parere ai despre aceasta stire?