Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriză în showbiz! O artistă celebră a născut în mare secret. A adus pe lume gemeni / Declarații exclusive

Publicat:

Bucurie fara margini pentru o artista celebra din showbiz. Vedeta a adus pe lume gemeni, iar totul s-a inintamplat in mare secret. Proaspata mamica a oferit declarații, in exclusivitate, pentru Spynews.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Logodna surpriza in showbiz. Cei doi indragostiti au vrut ca totul sa fie secret, dar s-au dat de gol. Foto

16:05, 07.03.2024 - Bucurie mare in showbiz-ul internațional. Doua mari celebritați au facut un pas important in viața lor, dupa o relațoe de șase ani. Barbatul a decis ca a venit momentul sa iși ceara iubita in casatorie, punandu-i pe deget inelul. Au vrut sa fie secret, dar s-au dat de gol. Un cuplu celebru s-a logodit…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

EXCLUSIV. Minodora a fost operata in urma cu doar cateva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cantareței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și in depresie”

22:55, 20.02.2024 - Minodora a ajuns pe mainile medicilor in urma cu doar cateva zile, iar cantareața a stat timp de patru ore in operație. Artista vorbește pentru prima data, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu care s-a confruntat și numește intervenția ca fiind cea mai grea de pana acum. Ce s-a intamplat…

Cristian Daminuța și soția sa vor sa-și mareasca familia! Fostul fotbalist, declarații exclusive dupa impacarea cu Madalina: ”Niciodata sa nu spui niciodata”

23:35, 18.02.2024 - Dupa ce in urma cu o luna s-au desparțit, iar soția ar fi plecat din casa fostului fotbalist impreuna cu cei doi copii, acum cei doi s-au impacat și lucrurile s-au remediat intre ei! Cristian Daminuța și Madalina chiar se gandesc sa-și mareasca familia, dupa cum ne-a declarat chiar barbatul, in exclusivitate…

Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu s-au casatorit niciodata! Vedeta face declarații exclusive

23:50, 31.01.2024 - Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu s-au casatorit niciodata. Artista vorbește despre cele doua incercari, esuate, de a ajunge in fața altarului. Cum crede cantareața ca le-ar schimba viața un act.

Anamaria Prodan, declarații exclusive, dupa termenul in procesul cu Corina Caciuc: “Reghecampf nu este suficient de barbat sa…”

12:25, 26.01.2024 - Anamaria Prodan a oferit declarații exclusive, dupa termenul in procesul cu Corina Caciuc. Actuala iubita a antrenorului nu s-a prezentat in fața judecatorilor. Ce a marturisit vedeta pentru Spynews.ro


Ce parere ai despre aceasta stire?