Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Superliga B Prahova. AS Starchiojd - CS Câmpina 1-2. Prima victorie (în deplasare) în ultimul joc (din tur)

Publicat:

Ultima etapa a turului din Superliga B Prahova a adus prima victorie in deplasare pentru CS Campina, trupa lui impunandu-se cu 2-1 la Starchiojd și fiind prima echipa care obține victoria in acest sezon pe terenul din Starchiojd.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania infrunta azi Croația in deplasare » Victoria sau egalul o duc la Campionatul European de handbal

14:55, 03.03.2024 - Naționala Romaniei are nevoie de victorie sau un meci egal astazi, cand intalnește Croația in deplasare, pentru a se califica la turneul final al Campionatului European 2024. „Tricolorele” sunt neinvinse in grupa 1, dar vin dupa o victorie stransa acasa. Reprezentativa Romaniei are o misiune clara și…

VIDEO SuperLiga: Universitatea Cluj, victorie in fața campioanei – Ardelenii, pe loc de play-off

20:30, 28.02.2024 - Universitatea Cluj a facut un pas spre calificarea in play-off, dupa victoria la limita obținuta pe teren propriu in fața Farului Constanța, scor 1-0, in runda cu numarul XXVIII a SuperLigii.

Cinci victorii și o remiza in jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Campina in aceasta iarna

10:16, 26.02.2024 - La finalul saptamanii viitoare incepe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel incat am considerat momentul oportun pentru o scurta retrospectiva a jocurilor amicale disputate in aceasta iarna de formația pregatita de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

VIDEO SuperLiga: FCSB, victorie la limita cu ultima clasata – Duel spectaculos cu trei eliminari

22:05, 25.02.2024 - FCSB s-a detașat la zece puncte de principalele urmaritoare, dupa victoria de pe teren propriu in fața celor de la FC Botoșani, scor 3-2, in runda a XXVII-a a SuperLigii. Meciul nu a fost insa lipsit de incidente.

Superliga: Sepsi OSK Sf Gheorghe și U Cluj ajung la cate 5 meciuri fara victorie

16:56, 25.02.2024 - Sepsi OSK Sf Gheorghe și Universitatea Cluj și-au imparțit duminica punctele in etapa a 27-a a Superligii, remizand 0-0, pe Sepsi Arena. Daniel Popa putea aduce victoria studenților in minutele de prelungire, cand a ratat singur cu portarul. In minutul 82, gazdele au solicitat un penalty, neacordat,…

VIDEO SuperLiga: Campioana Romaniei iși consolideaza locul de play-off, dupa o victorie la limita

19:36, 19.02.2024 - Farul Constanța a mai facut un pas important pentru calificare in play-off, dupa victoria cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, in penultima partida a etapei cu numarul 26 a SuperLigii.

Oțelul Galați obține prima victorie din 2024

20:25, 09.02.2024 - Primul meci al etapei cu numarul 25, din Superliga la fotbal masculin s-a incheiat vineri seara cu victoria Oțelului Galați in fața celor de la FC U Craiova 1948. Trupa lui Dorinel Munteanu și Dorin Toma a caștigat cu 1-0. Este prima victorie a oțelarilo

Ștefan Bodișteanu, dupa ce a adus victoria Oțelului in fața celor de la FCU Craiova, prima acasa dupa 4 luni: „Le datoram suporterilor o victorie”

20:25, 09.02.2024 - Oțelul Galați a invins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, in runda #25 din Superliga. Golul lui Bodișteanu (64) a fost suficient pentru ca galațenii sa puna mana pe cele trei puncte. Ștefan Bodișteanu a marcat singurul gol al meciului  in minutul 64, pastrand cele 3 puncte la Galați. Dupa acest meci, Oțelul…


Ce parere ai despre aceasta stire?