Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Supă de dovleac cu nucă şi smântână

Publicat:

Ingrediente pentru 6 portii: 1kg dovleac curatat, taiat cubulete1 ceapa tocata fin2 linguri ulei de masline1 praz tocat fin (doar partea alba)1-2 ctei de usturoi zdrobiti½ lingurita coriandru macinat½ lingurita chimen½ lingura nuca tocata1 cartof mare curatat si taiat in bucatele1l zeama de supa de pui125 ml smantana degresata Mod de preparare Incalziti uleiul intr-o cratita mare, adaugati ceapa si prazul si lasati-le 3 minute pe foc pana devin aramii. Adaugati usturoiul si condimentele si mai lasati 30-50 secunde pe foc, amestecand. Adaugati bucatile de dovleac, cartoful si supa de pui si aduceti…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Uluitoarea Panna Cotta: alba, cremoasa și grațioasa. Smantana coapta a italienilor, cu doar 3 ingrediente

08:41, 28.02.2024 - Alba și cremoasa, ușor gelatinoasa și absolut grațioasa, mai ales imbracata in straie stralucitoare, roșii precum siropul de zmeura. Pare ca suntem indragostiți? Poate chiar suntem, cand vine vorba de panna cotta.

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?