Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sucul de cartofi, medicament natural - vindecă mai multe afecţiuni

Publicat:

Cartofii contin carbohidrati, proteine, vitamina C, vitamina B6, potasi, fier, magneziu si zinc, astfel ca, daca bei des suc de cartofi, poti vindeca o multime de afectiuni, in special ale sistemului digestiv, scrie exquis.ro.

Sucul de cartofi are numeroase beneficii la care cu siguranta nu te-ai fi gandit. Daca suferi de una dintre problemele de mai jos, poti incepe un regim din care sa nu-ti lipseasca aceasta bautura.

Sucul de cartofi este un remediu natural in tratarea gastritelor

Daca bei inainte de masa o lingura de suc diluat intr-o jumatate de pahar cu apa scapi de durerile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Europa pregatește o acțiune legislativa pentru a interzice importurile de gaz natural lichefiat din Rusia

05:05, 24.04.2024 - Uniunea Europeana este pregatita sa abordeze problema continuarii importurilor de gaze rusești pe continentul european, in timp ce va discuta un nou pachet de sancțiuni impotriva Rusiei ca raspuns la incursiunea continua a acestei țari in Ucraina, scrie upstreamonline.com.

Secretele pentru cura cu papadie, explicate de un nutriționist. Vindeca mai multe afecțiuni

20:15, 01.04.2024 - Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin obișnuita și cunoscuta: cea cu papadie. Se face primavara și are un rol detoxifiant, de stimulare a drenajului limfatic și de susținere a funcției hepatice. Este important de știut ca papadia poate fi adaugata in diferite smoothie-uri,…

Secretele neobișnuitei cure cu papadie, explicate de un nutriționist. Vindeca mai multe afecțiuni

13:20, 01.04.2024 - Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin obișnuita și cunoscuta: cea cu papadie. Se face primavara și are un rol detoxifiant, de stimulare a drenajului limfatic și de susținere a funcției hepatice.

„Lana de aur”, cel mai scump material textil natural din lume. Firul de Vicuna se vinde la gram, la fel ca aurul

23:35, 27.03.2024 - Firul de Vicuna, recoltat o data la doi sau trei ani in cantitați limitate, se distinge ca fiind cel mai rar și scump fir din lume. Cu o grosime de 12 microni, comparabila cu cea a aurului, este comercializat la gramaj, se vinde la prețuri exorbitante și presupune un proces de producție meticulos.

Leacul natural, hreanul, care contine Vitamina C de doua ori mai mult decat portocalele!

23:16, 26.02.2024 - PLANTA MINUNE DIN FARFURIE Hreanul este o planta cu o radacina iute la gust, cultivat de prin secolul al XII-lea. Aceasta uimitoare planta a fost folosita pentru prima data in gradinile manastirilor medievale, ea fiind gasita initial in apropierea zonelor umede, a paraielor si pe malurile raurilor.…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…

Ce se intampla in corpul tau daca bei zilnic doua linguri de suc de urzici: antidot natural recunoscut de medici 

10:00, 22.02.2024 - Urzicile sunt pline de vitamine printre care A, C, K, B2, dar si minerale, fier, magneziu, calciu, siliciu si pot fi folosite atat in scop terapeutic, cat si la prepararea unor feluri de mancare.Bunicile noastre obisnuiesc sa spuna ca urzicile schimba sangele, iar dupa o iarna in care predominante au…

Mai puțini copii nascuți in decembrie 2023 fata de noiembrie 2023. Romania inregistreaza spor natural negativ

10:25, 12.02.2024 - In decembrie 2023 s-au nascut 11.431 copii, in scadere cu 4,5% fata de luna noiembrie 2023, arata datele publicate de Institutul National de Statistica (INS). In schimb, numarul deceselor inregistrate in decembrie 2023 a fost cu 2.077 mai mare fata de noiembrie 2023, o crestere de 10,5%.


Ce parere ai despre aceasta stire?