Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: Un băiețel de 3 ani care supraviețuit două nopți de frig și ploaie n pădure spune că un urs a avut grijă de el

Publicat:

Un baiețel de trei ani din care a supraviețuit doua nopți in padure la temperaturi sub zero grade a spus poliției și familiei ca a fost ajutat de un urs prietenos in tot acest timp, scrie Guardian.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sonda japoneza SLIM a supravietuit celei de-a doua nopti pe Luna

06:05, 28.03.2024 - Sonda japoneza SLIM s-a trezit din nou dupa ce a supravietuit temperaturilor scazute din a doua sa noapte lunara, care dureaza doua saptamani terestre, si a transmis noi imagini, a anuntat joi agentia spatiala japoneza (Jaxa), citata de AFP.

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Pierce Brosnan iși cere scuze dupa ce instanța l-a amendat pentru ca a ieșit de pe traseul Yellowstone

17:25, 15.03.2024 - Actorul Pierce Brosnan a declarat ca regreta profund ca a ieșit de pe traseul din Parcul Național Yellowstone din Statele Unite, dupa ce a fost amendat de un tribunal din Wyoming pentru ca s-a apropiat prea mult de o zona termala, potrivit Reuters.

Emisiile de metan din domeniul energetic, aproape de un nivel record in 2023, deși peste 150 de țari s-au angajat sa ia masuri pentru reducerea lor

09:25, 14.03.2024 - Producția și folosirea combustibililor fosili au generat anul trecut, in atmosfera, peste 120 de milioane de tone metrice de metan, conform unui raport al Agentiei Internationale pentru Energie (AIE), citat de Reuters, relateaza News.ro. Este un nivel in ușoara creștere fața de 2022 și aproape de recordul…

Camera Reprezentanților adopta o lege care obliga compania chineza ByteDance sa renunțe la TikTok, altfel rețeaua va fi interzisa in SUA

17:30, 13.03.2024 - Parlamentarii din Camera Reprezentanților din Congresul SUA au adoptat proiectul de lege bipartizan prin care compania chineza ByteDance este obligata sa vanda aplicația TikTok daca vrea ca aceasta rețea de socializare sa mai functioneze in Statele Unite, informeaza miercuri, 13 martie, News.ro.Legea,…

Cristian Tudor Popescu, dupa anuntul presedintelui Iohannis: Se autopropune „in forța” la sefia NATO

19:35, 12.03.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat marti, intr-o postare pe Facebook, sansele lui Klaus Iohannis de a ajunge in fruntea NATO, pe care le-a comparat cu cele ale Gabrielei Firea de a fi candidata PSD la Primaria Capitalei."Iohannis se autopropune "in forța" la șefia NATO, așa cum Firea se autopropune…

Serviciile secrete rusesti acuza SUA ca vor sa se amestece in alegerile prezidentiale. „Washingtonul are planuri sa atace cibernetic”

14:55, 11.03.2024 - Serviciul de Informatii Externe al Rusiei (SVR) a acuzat, luni, Statele Unite ca incearca sa se amestece in alegerile prezidentiale din Rusia si a afirmat ca Washingtonul are chiar planuri de a lansa un atac cibernetic asupra sistemului de vot online, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 


Ce parere ai despre aceasta stire?