Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: Morți și răniți în urma viiturilor din Carolina de Nord

Publicat:

Cel putin sapte persoane au murit joi in Carolina de Nord in timp ce viiturile au maturat mai multe regiuni din statul american, au anuntat autoritatile, adaugand ca cel putin doua persoane au fost date disparute, relateaza vineri Reuters.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac major al Rusiei asupra Dnipropetrovsk: cel putin opt morti, 25 de raniti

13:10, 19.04.2024 - Un puternic atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Dnipropetrovsk (centrul Ucrainei) a ucis cel putin opt persoane, a ranit peste 25 si a avariat instalatii de infrastructura critica, au anuntat vineri dimineata autoritatile locale, citate de Reuters.

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.

Atac rusesc asupra Harkovului. Șase morți și 10 raniți

09:31, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters.

O masina-capcana a explodat duminica dimineata intr-o piata dintr-un oras din nordul Siriei / Bilanțul celor uciși și raniți

06:55, 31.03.2024 - O masina-capcana a explodat duminica dimineata devreme intr-o piata dintr-un oras din nordul Siriei sub controlul fortelor pro-turce, omorand cel putin opt persoane si ranind peste 20, a raportat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), noteaza AFP, citat de Agerpres. Cel putin "opt persoane…

O racheta rusa de croaziera a lovit orasul ucrainean Harkov: cel puțin 3 morți și 5 raniți

17:16, 20.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte cinci au fost ranite intr-un atac rus, miercuri in plina zi, asupra orasului Harkov, al doilea ca marime din Ucraina si situat in nord-estul tarii, a anuntat un responsabil regional al politiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres. „Trei morti, cinci raniti…

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

Ucraina acuza Rusia ca lovește cu rachete nord-coreene ținte civile. „Cel putin 24 de morți, peste 100 de raniți”

17:20, 22.02.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a acuzat, joi, Rusia de utilizarea de rachete de fabricatie nord-coreeana pentru a efectua lovituri sangeroase in Ucraina impotriva unor tinte civile, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?