Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA a înregistrat aproape 1.600 de decese în ultimele 24 de ore

Publicat:

au raportat marti 1.592 de decese legate de noul coronavirus in 24 de ore, bilant ce nu a mai fost atins timp de doua luni si jumatate, conform datelor furnizate de , informeaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Virus periculos, care se transmite de la animale la oameni, starnește ingrijorare "enorma" la OMS

12:10, 19.04.2024 - In prezent nu exista nicio dovada a unei transmiteri de la om la om a tulpinii virale H5N1, potrivit Reuters.Intre inceputul anului 2023 si 1 aprilie 2024, OMS a anuntat ca a inregistrat un total de 889 de cazuri umane de gripa aviara in 23 de tari, dintre care 463 de decese, ceea ce inseamna ca rata…

Borrell cere trimiterea sistemelor Patriot in Ucraina

13:51, 18.04.2024 - Tarile Uniunii Europene trebuie sa isi trimita sistemele antiracheta pentru a consolida apararea antiaeriana a Ucrainei, ale carei orase sunt supuse atacurilor Rusiei, a declarat joi seful diplomatiei UE, Josep Borrell, avertizand ca Uniunea nu se poate baza doar pe SUA pentru a ajuta Kievul, transmite…

SUA blocheaza din nou in Consiliul de Securitate al ONU o rezolutie privind razboiul din Gaza

21:05, 20.02.2024 - Statele Unite si-au exercitat din nou dreptul de veto in Consiliul de Securitate al ONU, blocand astfel un proiect de rezolutie prin care se cerea un armistitiu umanitar imediat in razboiul dintre Israel si Hamas, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Prințul Harry, dupa diagnosticul de cancer al Regelui Charles: „Orice boala uneste familiile”

16:15, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al Regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii Familiei Regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters.

Turcia incearca in continuare sa joace un rol de mediator intre Ucraina si Rusia

18:10, 15.02.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, si-a exprimat joi dorinta de a media o pace „corecta” intre Ucraina si Rusia, transmite Reuters. „Am adus partile impreuna in Turcia cu mai multe ocazii. Putem face asta din nou si deschide usa catre pace prin gestionarea unui proces concentrat pe solutii, fara…

Rusia amenința Occidentul: Vom fi foarte duri daca ne „furați” bunurile

11:16, 13.02.2024 - Rusia a avertizat marți Occidentul ca Moscova va fi foarte dura daca Statele Unite și Uniunea Europeana vor confisca „bunurile rusești” in valoare de sute de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Bancile rusești au inregistrat profituri atat de mari anul trecut incat și Banca Centrala de la Moscova se declara „surprinsa”

12:00, 31.01.2024 - Bancile rusesti au inregistrat anul trecut profituri record, a anuntat Banca Centrala a Rusiei, care s-a declarat și ea „oarecum surprinsa” de situație, relateaza Reuters și Business Insider, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?