Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUIU. Suplimentele de vitamina D nu ajută la tratarea sau la prevenirea COVID-19. Excesul, în schimb, poate fi periculos

Publicat:

Consumul unei mari cantitati de vitamina D nu ajuta la prevenirea sau la tratarea COVID-19, potrivit unui studiu international publicat vineri de BMJ, Nutrition, Prevention and Health si citat de EFE.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU Consumul de o lingura de oțet de mere in fiecare zi ajuta la slabit in cazul adulților mai tineri

13:30, 04.04.2024 - Consumul de oțet de cidru de mere a devenit un mod popular de a pierde in greutate in ultimii ani, dar poate ajuta cu adevarat oamenii sa slabeasca? Un nou studiu a constatat ca adolescenții și adulții tineri libanezi care au baut pana la o lingura de oțet de mere zilnic, timp de 12 saptamani, au slabit…

ANALIZA: Numarul atacurilor de tip smishing in Romania a crescut de peste sase ori in 2023 in comparatie cu anul anterior / Sfaturi de pentru prevenirea fraudelor de tip smishing

12:55, 03.04.2024 - ”Numarul atacurilor de tip smishing in Romania a crescut de peste sase ori in 2023 in comparatie cu anul anterior”, potrivit unei analize interne realizate de sendSMS. In primele luni ale acestui an, in 75% din cazurile de smishing, s-a incercat furtul de identitate prin utilizarea unei etichete personalizate…

Lasa-te de fumat cu acest preparat din 6 ingrediente!

09:50, 22.03.2024 - Fumatul – un viciu raspandit, o dependența greu de invins. Dar ce ai zice daca am spune ca exista un desert care te poate ajuta sa renunți la fumat? Da, ai citit bine! Acest preparat simplu și delicios te poate ajuta sa invingi dependența de nicotina, folosind doar 6 ingrediente pe care le gasești deja…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Alimentele pe care ar trebui sa le mananci primavara in fiecare saptamana. Sunt sanatate curata

15:30, 03.03.2024 -  1. SpanaculSpanacul este unul dintre primele legume care apar in primavara și este o sursa excelenta de vitamina K, vitamina A, mangan și fier. Este, de asemenea, bogat in antioxidanți care pot ajuta la combaterea inflamației și la protejarea sanatații ochilor. Spanacul poate fi adaugat in salate,…

8 alimente care scad semnificativ tensiunea arteriala și merita consumate cel puțino data pe saptamana

14:15, 02.03.2024 -  1. Legumele cu frunze verziLegumele cu frunze verzi, precum spanacul, varza kale și salata verde, sunt bogate in potasiu și magneziu, doi nutrienți esențiali care ajuta la reglarea tensiunii arteriale prin facilitarea eliminarii sodiului din organism și prin relaxarea pereților vasculari.2. BananeleBananele…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?