Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Spălatul pe dinţi de cel puţin trei ori pe zi ar putea reduce riscul de diabet

Publicat:

Persoanele care se spala pe dinti de cel putin trei ori pe zi ar putea avea mai putine sanse de a dezvolta diabet, sugereaza un nou studiu preluat luni de , anunta agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

Studiu: Medicamentele hormonale ar putea creste riscul de tumori cerebrale printre femei

11:35, 28.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii citați de The Guardian. Oamenii de stiinta au descoperit…

Numarul de pași pe care trebuie sa il faci pe zi pentru a reduce riscul de deces prematur

11:06, 06.03.2024 - Fiecare pas pe care il faci in plus peste pragul de 2.200 de pași pe zi reduce riscul de deces prematur, arata un nou studiu. Dar, cel mai mic risc de moarte timpurie il au cei care fac intre 9.500 și 10.000 de pași zilnic.

Dieta Carpato-Danubiana, recomandata de Federația Romana de Diabet, testata de UBB/Rectorul Daniel David spune ca se va inscrie in studiu/In 2025 se vor face recomandari de alimente sanatoase, inclusiv de politici publice pentru școli

13:11, 04.03.2024 - Continue reading Dieta Carpato-Danubiana, recomandata de Federația Romana de Diabet, testata de UBB/Rectorul Daniel David spune ca se va inscrie in studiu/In 2025 se vor face recomandari de alimente sanatoase, inclusiv de politici publice pentru școli at Info real.

Iaurturile pot reduce riscul de diabet de tip 2, spune Administrația americana pentru Alimente și Medicamente. Ce parere au medicii nutriționiști

16:55, 03.03.2024 - Dupa aproape cinci ani de deliberare, Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) a decis ca iaurturile pot face acum o mențiune limitata conform careia pot reduce riscul de diabet de tip 2, relateaza CNN.

Studiu. „Ceața cerebrala“ provocata de Long COVID micșoreaza IQ-ul

23:05, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Long COVID au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, arata un studiu coordonat de un cercetator in neuroștiințe.

Beneficiile incredibile ale ceaiului de fructe de padure. Ne menține pielea tanara și reduce riscul de boli cronice.

13:05, 21.02.2024 - Ceaiul este una dintre bauturile cele mai populare și apreciate in intreaga lume. Puțini știu ca ceaiul de fructe de padure este recomandat datorita beneficiilor pe care le aduce organismului.

Motive sa nu te lași de școala - Fiecare an de educație reduce riscul de deces, s-a demonstrat științific

06:20, 25.01.2024 - Fiecare an petrecut la școala sau la universitate reduce riscul de deces cu 2%, reiese dintr-un studiu realizat de cercetatori norvegieni și americani.Studiul, care a analizat date din țari din intreaga lume, a aratat ca persoanele care au absolvit cel puțin invațamantul secundar au o speranța de…


Ce parere ai despre aceasta stire?