Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Fructele si legumele sunt risipite intr-o cantitate ”socanta” in Europa

Publicat:

Mai mult de o treime din fructele si legumele cultivate in ferme nu ajung niciodata pe rafturile magazinelor, deoarece sunt deformate sau nu au dimensiunea potrivita, releva un studiu realizat de cercetatori de la Universitatea din Edinburgh, citat duminica de agentia britanica de presa , informeaza AGERPRES . Acest studiu universitar a estimat ca peste 50 de milioane de tone de produse proaspete cultivate in Europa sunt aruncate in fiecare an, in principal pentru ca nu respecta standardele supermarketurilor si ale consumatorilor cu privire la modul in care ar trebui sa arate.…

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

23 de noi proiecte in sectorul aprovizionarii cu apa și canalizare

18:30, 03.04.2024 - Guvernul a aprobat astazi, modificari la Documentul unic de program pentru anii 2022-2024. Acestea prevad includerea a 23 de noi proiecte in sectorul aprovizionarii cu apa și canalizare. Totodata, a fost aprobata excluderea a doua proiecte de dezvoltare regionala care nu au indeplinit criteriile de…

Oamenii de știința au risipit mitul precum ca nu poate fi obținuta o recolta buna fara produse chimice 

05:55, 02.04.2024 - Afirmația conform careia nu poate fi obținuta o recolta buna fara utilizarea produselor chimice este un mit. Pina in 2025, piața produselor ecologice va reprezenta intre trei și cinci procente din piața mondiala a tuturor produselor agricole, prognozeaza experții. Produsele organice sint cele care sint…

Șoferii romani prefera mașinile la mana a doua din Germania

14:21, 27.03.2024 - Multe mașini la mana a doua sunt importate dintr-o țara in alta pentru a satisface cererea locala de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și Italia sunt cei mai mari exportatori de mașini rulate din Europa, alimentand restul continentului cu vehicule second-hand. Cu toate acestea, mașinile din…

Scenariu de coșmar pentru masa de Paște. Cat ar putea costa un kilogram de carne de miel?

10:25, 26.03.2024 - Crescatorii de ovine din țara se vor intalni in perioada urmatoare pentru a estima un preț minim de vanzare pe kilogramul de carne de miel in viu, pentru sarbatorile de Paște de anul acesta, potrivit Radio Romania Actualitați.Estimarile au in vedere scumpirea hranei pentru animale, dar și lipsa forței…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Avertisment SEVER pentru barbații care utilizeaza steroizi anabolizanți. Urmarile pot fi grave și iremediabile - STUDIU

10:36, 13.03.2024 - AAS sunt folosiți tot mai des de barbații tineri pentru creșterea masei musculare.  Se estimeaza ca peste 6% din populația globala masculina folosește vs. sub 2% in populația feminina. Utilizarea este crescuta in Europa, America de Nord, Australia și Noua Zeelanda, Brazilia, Orientul Mijlociu, dar scazuta…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Avertisment SEVER pentru barbații care utilizeaza steroizi anabolizanți. Urmarile pot fi grave și iremediabile - STUDIU

20:25, 12.03.2024 - AAS sunt folosiți tot mai des de barbații tineri pentru creșterea masei musculare.  Se estimeaza ca peste 6% din populația globala masculina folosește vs. sub 2% in populația feminina. Utilizarea este crescuta in Europa, America de Nord, Australia și Noua Zeelanda, Brazilia, Orientul Mijlociu, dar scazuta…


Ce parere ai despre aceasta stire?