Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU De ce pierderea mirosului este o veste bună pentru pacienții COVID? Cercetătorii europeni explică fenomenul

Publicat:

Celebrul simptom de pierdere a mirosului (anosmie) care se intalnește adesea in COVID-19 ar fi, de fapt, o veste buna pentru persoanele care se imbolnavesc, sugereaza rezultatele unui amplu studiu realizat de cercetatorii europeni, informeaza Digi24.

Pierderea mirosului este unul dintre simptomele ce caracterizeaza infecția cu coronavirus. Anosmia este neplacuta și ingrijoreaza, dar in realitate, ar trebui sa dea incredere bolnavului.

Potrivit unui studiu realizat pe 1.300 de pacienți de medicii de la spitalul Foch din Suresnes (Franța) și de din Belgia, disfuncția…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ai avut Covid și crezi ca ai scapat? Cercetatorii au facut o descoperire șocanta

19:40, 15.03.2024 - Doua studii recente ofera informații noi despre modul in care virusul SARS-CoV-2 interacționeaza cu organismul nostru. Un studiu american a identificat virusul in sangele pacienților și la 14 luni dupa infectare, relateaza Mediafax. O singura contaminare este suficienta, iar virusul care provoaca…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

9 din 10 executivi europeni cred ca organizațiile lor vor trece prin procese de transformare pana in 2030, studiu

16:30, 21.02.2024 - 91% din 200 de lideri europeni, care au participat recent la un sondaj realizat la nivel european de grupul de consultanța in HR Arthur Hunt și compania Bona Fide din Franța, considera ca organizațiile lor vor trece prin transformari moderate și majore pana in 2030. Doar 1% dintre ei au declarat ca…

Ministrul Agriculturii anunța derogarile cerute de fermieri: Daca propunerea Romaniei era acceptata in iulie, fermierii din Europa nu mai erau azi in strada

06:50, 05.02.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat ca el crede ca saptamana viitoare Comisia Europeana va lua o decizie privind derogarea de la GAEC 7 si 8, care se refera la rotatia culturilor si la faptul ca 4% din teren sa fie parloaga. El a precizat ca daca s-ar fi luat aceasta masura in vara, atunci…

Klaus Iohannis, prima reacție la protestul fermierilor, dupa 3 saptamani. Sfidare totala: Hai sa NU vorbim despre protestele din oraș!

11:05, 01.02.2024 - Președintele Iohannis a declarat, la intalnirea Consiliului European de la Bruxelles, ca cerințele fermierilor din Romania și Europa au fost discutate și ca deja au fost gasite soluții ușor de implementat. „Nu puteam sa ne intalnim in Bruxelles, cu orașul blocat de fermieri, fara sa discutam despre…

E o rara mutație genetica!

09:51, 11.01.2024 - Persoanele purtatoare ale unei mutatii genetice rare prezinta un risc injumatatit de a dezvolta boala Parkinson comparativ cu cele care au o versiune diferita a acelei gene, conform unui studiu recent, relateaza Live Science. Celebrul boxer Muhammad Ali a avut Parkinson la batranețe Cercetatorii au…

Hidroxiclorochina, considerata un tratament-minune pentru COVID-19, ar fi ucis aproape 17.000 de oameni, indica un studiu

11:55, 05.01.2024 - Aproape 17.000 de persoane infectate cu SARS-CoV -2ar fi murit in urma tratamentului cu hidroxiclorochina, potrivit unui studiu realizat de cercetatori francezi. Decesele ar fi avut loc in timpul primului val al pandemiei, in șase țari: Franța, Belgia, Italia, Spania, Turcia și SUA.

Hidroxiclorochina a cauzat cel puțin 17.000 de decese in pandemia de COVID, releva un studiu. Donald Trump, la acel moment: „Ce aveți de pierdut? Luați-o”

20:35, 04.01.2024 - Este posibil ca aproape 17.000 de persoane sa fi murit dupa ce au luat hidroxiclorochina in timpul primului val al pandemiei de COVID-19, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii francezi, scrie joi, 4 ianuarie, Politico.Acest medicament impotriva malariei, cunoscut pe piața și sub denumirea comerciala…


Ce parere ai despre aceasta stire?