Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu cu REZULTATE INCREDIBILE: oamenii care nu se spală pe dinți riscă să facă cancer

Publicat:

Studiu cu rezultate complet neașteptate. Oamenii care nu se spala pe dinți pot face cancer, arata un nou studiu britanic. Romanii sunt codasi la spalatul pe dinti și cumpara o periuta o data la 2-3 ani. Romanii se afla pe ultimul loc in la consumul de pasta de dinti si igiena orala. In medie, un roman consuma un tub de pasta de dinti pe an si isi schimba periuta la 2 – 3 ani, conform Mediafax.

Citește și: ULTIMA ORA anunța MARIRI de salarii in DSP-uri și detașari fara voia medicilor

Un nou studiu britanic demonstreaza stransa legatura dintre faptul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Epidemia” de cancer la persoanele tinere. Diagnosticul lui Kate Middleton a scos la lumina o tendința alarmanta: „Nu este deloc rar”

14:50, 26.03.2024 - Oamenii de știința se straduiesc sa afle cauza unei „epidemii” misterioase de cancer care lovește in randul persoanelor de sub 50 de ani. Diagnosticul este tot mai raspandit și in randul celebritaților, unul dintre cele mai mediatizate cazuri recente fiind cel al Prințesei de Wales.

Motivele incredibile pentru care romanii suna la 112: 'Vor sa ajunga urgent la aeroport și traficul este blocat'

06:10, 13.03.2024 - Catalin Chirca, purtatorul de cuvant al Serviciului de Telecomunicații Speciale, a declarat marți ca aproape jumatate dintre cele peste 10 milioane de apeluri la 112 inregistrate anul trecut nu au reprezentat situații de urgența. El a explicat ca mulți oameni apeleaza numarul de urgența deoarece doresc…

Directiva bomba a UE: O parte din romanii care s-au imbolnavit de cancer pot cere despagubiri

08:05, 22.02.2024 - Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene au aprobat o noua directiva privind calitatea aerului, care aduce imbunatațiri semnificative pentru cetațeni, inclusiv dreptul de a solicita despagubiri in cazul imbolnavirilor cauzate de poluare. Astfel, romanii vor putea si ei sa solicit daune autoritatilor…

Greșeala pe care o fac oamenii cu periuța de dinți electrica. Mulți au procedat greșit pana acum

13:06, 14.02.2024 - De la așa-zisa prima perița de dinți, datata in 3000 i.Hr., și pana astazi, omenirea a evoluat, iar acum folosim periuța de dinți electrica. Dar, știai ca exista o greșeala pe care o fac oamenii cu periuța de dinți electrica? Mulți au procedat greșit pana acum. Dar nu trebuie sa te sperii, avem noi…

PSD, reacție dura in cazul Roșia Montana: Romanii risca sa plateasca prejudicii de miliarde, din cauza deciziilor lui Cioloș, Orban și USR

16:35, 05.02.2024 - PSD susține ca Romania risca sa plateasca prejudicii imense firmei care deține dreptul de exploatare miniera la Roșia Montana din cauza deciziilor lui Dacian Cioloș, pe vremea cand era premier, ale lui Ludovic Orban și ale miniștrilor USR.

PSD, acuzații la adresa lui Dacian Cioloș, Ludovic Orban și USR, in dosarul Roșia Montana: ”Romanii risca sa plateasca prejudicii de miliarde”

16:35, 05.02.2024 - PSD afirma categoric ca fostul premier Dacian Cioloș este principalul vinovat pentru situația critica in care se afla Romania in litigiul cu firma care deține dreptul de exploatare miniera la Roșia Montana, potrivit unui comunicat de presa.

Rasele de caini care au o probabilitate mai mare de a suferi de cancer, conform unui studiu

10:16, 01.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit care sunt rasele de caini care sunt mai predispuse la cancer, iar rezultatele infirma ideea ca cei de talie mare au un risc mai mare de a suferi de aceasta boala, relateaza ABC News.

Studiu alarmant: Numarul de cazuri de cancer colorectal la tineri este in creștere in Europa, inclusiv rata mortalitații

10:20, 31.01.2024 - Rata mortalitatii prin cancer colorectal in randul persoanelor cu varste cuprinse intre 25 si 49 de ani din Uniunea Europeana si Regatul Unit este in crestere, conform unui studiu publicat recent.


Ce parere ai despre aceasta stire?