Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Cât rezistă ANTICORPII produși după COVID-19 în organism

Publicat:

Un studiu efectuat in orasul german Munchen sugereaza ca anticorpii produsi de organism la contactul cu noul coronavirus nu se mentin in corp mai mult de cateva luni, ceea ce reduce sperantele privind realizarea unui vaccin eficient sau a imunitatii pe termen lung, relateaza agentia germana DPA, citata de...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ai avut Covid și crezi ca ai scapat? Cercetatorii au facut o descoperire șocanta

19:40, 15.03.2024 - Doua studii recente ofera informații noi despre modul in care virusul SARS-CoV-2 interacționeaza cu organismul nostru. Un studiu american a identificat virusul in sangele pacienților și la 14 luni dupa infectare, relateaza Mediafax. O singura contaminare este suficienta, iar virusul care provoaca…

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Studiu. „Ceața cerebrala“ provocata de Long COVID micșoreaza IQ-ul

23:05, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Long COVID au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, arata un studiu coordonat de un cercetator in neuroștiințe.

Aproape 80% dintre romani spun ca banii reprezinta principalul motiv de cearta in cuplu / Un roman din 5 considera zestrea ca fiind relevanta in relația de cuplu (studiu)

12:11, 14.02.2024 - Circa 78% dintre romanii participanți la un studiu au marturisit ca disensiunile legate de bani și situația financiara reprezinta unul dintre cele mai frecvente motive de cearta in cuplu. Pentru 65% dintre respondenți, planificarea banilor pentru situații neprevazute este cea mai presanta dorința.

Studiu: Cluj-Napoca, cel mai poluat din țara. In „orașului de 5 stele” se respira cel mai mizerabil aer din Romania

09:50, 06.02.2024 - Conform masuratorilor realizate de compania elvețiana IQAir, municipiul Cluj-Napoca se confrunta cu cea mai mare poluare atmosferica din Romania. Monitorizarea calitații aerului și a nivelului de poluare s-a desfașurat in zilele de duminica, intr-un interval matinal. Datele arata ca printre orașele…

Studiu: 384 991 este costul creșterii unui copil in Romania

17:35, 30.01.2024 - In primul semestru din 2023 s-au nascut puțin peste 73 000 de copii in Romania, cel mai mic numar de copii nou-nascuți din ultimii 145 de ani. Experții care au studiat acest fenomen in țarile dezvoltate au pus acest declin pe seama mai multor factori, inclusiv al schimbarii stilului de viața datorat…

Fiecare zi fara școala este pentru organism ca fumatul a 10 țigari pe zi. Cum ne crește educația speranța de viața (studiu)

11:55, 28.01.2024 - Date surprinzatoare au fost publicate intr-o revista medicala britanica de prestigiu. Fiecare an de școala crește speranța de viața, iar fiecare zi fara școala este pentru organism, pe termen lung, ca fumatul a 10 țigari pe zi.

Vaccinuri anti-COVID: Un studiu indica un risc de tulburari menstruale

13:05, 26.01.2024 - Mai multe femei au raportat tulburari ale ciclului menstrual dupa vaccinarea anti-COVID, de aproape doi ani și jumatate, de la inceputul campaniilor de administrare a serurilor impotriva noului coronavirus.


Ce parere ai despre aceasta stire?