Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: Anticoncepționale luate în adolescență, risc de depresie la vârsta adultă

Publicat:

Adolescentele care utilizeaza anticoncepționale sunt de pana la trei ori mai predispuse la depresie, la varsta adulta, fața de cele care nu folosesc aceasta metoda contraceptiva, potrivit unui studiu publicat in Journal of and Psychiatry.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Simptomele ADHD persista la varsta adulta, cu unele efecte surprinzatoare asupra succesului in viața

17:51, 15.04.2024 - Tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD) este adesea perceputa in mod eronat ca fiind o tulburare care se atenueaza odata cu inaintarea in varsta, o idee eronata dezmințita de descoperirile recente publicate in Journal of Attention Disorders, relateaza Psy Post.

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

Doar doua nopți nedormite te pot imbatrani cu 4 ani (studiu)

11:50, 05.04.2024 - Un studiu recent a demonstrat ca lipsa de somn te poate face sa te simți semnificativ mai batran decat ești in realitate. Este nevoie doar de cateva nopți nedormite pentru a adauga patru ani la varsta pe care o percepi, spun specialiștii.   Acest lucru a fost dezvaluit intr-un studiu publicat in Proceedings…

Un studiu dezvaluie cel mai simplu mod prin care oricine se poate simți cu zece ani mai tanar

04:40, 05.04.2024 - Ați observat vreodata cum o mașina clasica bine intreținuta poate intoarce privirile și emana un farmec atemporal? Varsta sa a devenit subiectiva. La fel ca un automobil de epoca care a fost ingrijit cu meticulozitate, sentimentul de tinerețe nu este doar o noțiune superficiala - este legat in mod intrinsec…

Ai vazut-o pe fetița din imagine? Daca da, suna la 112. Draguț Daria-Florina, in varsta de 12 ani, din Șoimuș, a plecat sa se vada cu un prieten și nu s-a mai intors / FOTO

17:25, 01.04.2024 - Daca ai vazut-o pe fata din imaginea de mai jos, anunța autoritațile! Adolescenta in varsta de 12 ani a disparut de la domiciliu, din Șoimuș. Potrivit informațiilor transmise de oamenii legii, Draguț Daria-Florina ar fi plecat sa se vada cu un prieten, dar nu a mai revenit acasa.

Caz șocant in Olt! O fata in varsta de 14 ani, abuzata de tatal prietenei sale. Ce le-a povestit minora oamenilor legii: "Și-a batut joc de mine pe camp..."

19:50, 16.03.2024 - Caz șocant in Olt, acolo unde un barbat in varsta de 33 de ani este acuzat ca ar fi violat o fata de 14 ani. Minora ar fi colega de scoala cu fiica lui. Adolescenta le-a povestit parintilor sai coșmarul prin care a trecut, iar aceștia au mers la poliție, in cele din urma agresorul fiind arestat.

Fiica Ronei Hartner, prima aniversare fara mama ei. Unde locuiește adolescenta in varsta de 16 ani și ce relație are cu tatal ei, Rocco Sedano: „El vrea sa...” / VIDEO

21:10, 27.01.2024 - Au trecut deja doua luni de cand Rona Hartner a murit. Familia regretatei artiste iși revine cu greu din șocul pierderii, iar cea mai afectata este, de departe, fiica ei, care, luna aceasta a implinit 16 ani, fiind prima aniversare fara mama ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?