Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Strigăt de disperare! Două fete au rămas orfane, după ce mama lor a murit într-un accident în Italia. Fratele cere ajutor oamenilor pentru repatrierea corpului

Publicat:

O moldoveanca, in varsta de 36 de ani, mama a doi copii, a fost rapusa in Italia, in urma unui grav accident produs la mijlocul lunii februarie. Femeia a fost operata, insa de pe 15 februarie a intrat in coma. Fratele victimei a fost anunțat ca femeia s-a stins din viața și a facut un apel catre cei care ar putea sa contribuie financiar pentru a repatria corpul acesteia.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cantareței! Cunoscuta blonda a murit ieri, la 47 de ani, in urma unui AVC / FOTO

09:50, 20.04.2024 - Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cantareței! Cunoscuta blonda a murit ieri, pe data de 19 aprilie, la varsta de 47 de ani, in urma unui AVC. Iata ce au transmis amicii artistei!

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Un roman a murit intr-un accident ingrozitor cu 10 mașini, in Spania. Alex avea 27 de ani li era din Maramureș / FOTO

10:30, 04.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic, in urma cu doua zile. Alex și-a pierdut viața, dupa ce a fost implicat intr-un accident cu 10 mașini, in Spania. Romanul avea 27 de ani, locuia in Maramureș și avea o familie frumoasa. Oamenii dragi sunt devastați de durere.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai avea doar 40 de ani și a lasat in urma o familie indurerata / FOTO

12:15, 08.02.2024 - Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai s-a stins din viața la varsta de 40 de ani și alasat in urma o familie indurerata. Barbatul era stabilit de mult timp in Italia, dar un accident i-a adus sfarșitul.

Sora lui Petrica Mațu Stoian, strigat disperat de ajutor! Nici pana astazi nu știe de ce a murit fratele ei și cine se face vinovat de decesul artistului: ”E o mare nedreptate”

23:30, 07.02.2024 - Deși au trecut mai bine de doi ani de cand cantarețul Petrica Mațu Stoian a plecat dintre noi, nici pana in ziua de azi familia artistului nu are liniște. Cu toții vor sa se faca dreptate in cazul interpretului, care a murit dupa un tratament intr-o camera hiperbara. Sora regretatului artist, Maria…

Accident grav in Cluj. Doi barbați au murit, dupa impactul violent dintre un camion și o camioneta

10:30, 02.02.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Cluj, in urma cu puțin timp. Doi barbați și-au pierdut viața, dupa ce un camion a intrat intr-o camioneta. Impactul a fost violent, astfel ca medicii nu au mai putut sa le salveze viața celor doi, din cauza ranilor foarte grave.


Ce parere ai despre aceasta stire?