Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stoltenberg: NATO nu se implică direct în conflict, dar va sprijini Ucraina să recupereze teritoriile ocupate VIDEO

Publicat:

Secretarul general al NATO, , a denuntat vineri anexarea „ilegala si ilegitima“ de catre Rusia a patru regiuni din Ucraina si a avertizat Moscova sa nu foloseasca arme nucleare in acest conflict.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politico: Rusia a lansat rachete de tipul X-59 pe propriul teritoriu și pe teritoriile ocupate din Ucraina

13:15, 23.04.2024 - Forțele aeriene ale Rusiei au lansat rachete masive pe propriul teritoriu la inceputul lunii aprilie, potrivit unui raport de la o instituție media independenta. Rachetele de tipul X-59 au lovit regiunea Belgorod, situata la 92 km de granița cu Ucraina, conform Astra, citat de Politico. 

Europa sta pe un butoi de pulbere - Rusia, acuze dure la adresa Marii Britanie: 'Se implica in mod direct in conflict'

08:55, 12.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a declarat joi ca serviciul special naval britanic a operat in Ucraina si a ajutat fortele ucrainene sa desfasoare tentative de operatiuni impotriva fortelor ruse, informeaza Reuters.

NATO trebuie sa asigure asistența militara „previzibila si pe termen lung pentru Ucraina”, spune șeful alianței

14:25, 03.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a vorbit despre nevoia ca alianța sa asigure asistenta „previzibila” pe termen lung Kievului, miercuri, la Bruxelles, inainte de o reuniune a ministrilor de externe din țarile membre, relateaza AFP și Reuters, citate de Agerpres.„Trebuie sa asiguram asistenta…

Lavrov spune ca Rusia este deschisa la negocieri, cu conditia sa pastreze teritoriile ucrainene ocupate

20:55, 14.02.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a afirmat miercuri in Duma de Stat, camera inferioara a parlamentului, ca Rusia este deschisa negocierilor pentru solutionarea conflictului din Ucraina, dar cu conditia sa fie acceptate castigurile teritoriale obtinute de armata rusa, transmite agentia EFE.

Șeful NATO cere Europei sa fie pregatita pentru o confruntare cu Rusia care ar putea dura decenii

08:20, 11.02.2024 - Secretarul general al NATO i-a chemat pe europeni sa-si mareasca productia de arme pentru a creste livrarile catre Ucraina si preveni o confruntare cu Moscova „care ar putea dura zeci de ani”. La mai putin de o saptamana inainte de reuniunea ministrilor Apararii din NATO la Bruxelles, pe 15-16 februarie,…

Secretarul general al NATO. „Trebuie sa ne pregatim pentru o confruntare care ar putea dura zeci de ani”

05:55, 11.02.2024 - Declarații sumbre. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, i-a chemat pe europeni sa-si mareasca productia de arme pentru a creste livrarile catre Ucraina si preveni o confruntare cu Moscova „care ar putea dura zeci de ani”, intr-un interviu acordat sambata presei germane, citat de AFP. La mai…

Șeful NATO cere europenilor sa majoreze producția de arme. Avertismentul lui Jens Stoltenberg: confruntarea cu Rusia „ar putea dura zeci de ani”.

13:35, 10.02.2024 - Secretarul general al NATO i-a chemat pe europeni sa-si mareasca productia de arme pentru a creste livrarile catre Ucraina. Jens Stoltenberg avertizeaza ca o confruntare cu Moscova „ar putea dura zeci de ani”.

Șeful NATO. „Trebuie sa ne pregatim pentru o confruntare care ar putea dura zeci de ani”

10:15, 10.02.2024 - Declarații sumbre. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, i-a chemat pe europeni sa-si mareasca productia de arme pentru a creste livrarile catre Ucraina si preveni o confruntare cu Moscova „care ar putea dura zeci de ani”, intr-un interviu acordat sambata presei germane, citat de AFP. La mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?