Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile ProTV: Momentul în care o tânără îl confruntă pe cel care transformat-o în sclavă sexuală la 14 ani

Publicat:

Momentul în care o tânara yazizi îl confrunta pe jihadistul ISIS care a rapit-o și violat-o atunci când ea avea doar 14 ani a devenit viral pe rețelele de socializare.
, acum în vârsta de 19 ani, a avut curajul de a-l înfrunta pe cel care a rapit-o și violat-o, transformând-o într-o sclava sexuala.
Citește continuarea pe Știrile ProTV

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum au notat jurații momentul Alexiei și al lui Dima. Cei doi s-au transformat in Kylie Minogue

17:25, 18.04.2024 - Alexia și Dima s-au transformat in Kylie Minogue și au facut un moment unic pe scena emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 20. Aceștia au incantat juriul, care a avut un ajutor deosebit in momentul jurizarii.

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila s-au transformat in Viorica de la Clejani și Connect-R. Cum le-a ieșit momentul:  „A fost greu...” / VIDEO

01:00, 14.04.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila s-au transformat in ediția din aceasta seara in Viorica de la Clejani și Connect-R. Cei doi au interpretat o melodie in limba romana din care inițial nu au ințeles mare lucru. Cum le-a ieșit și cum au comentat jurații momentul lor.

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Emi și Cuza, despre momentul din aceasta seara: „Din piesa asta...”. In cine s-au transformat cei doi concurenți / VIDEO

20:45, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Cuza și Emi au vorbit despre momentul lor. Iata in cine s-au transformat cei doi concurenți ai emisiunii!

Conceptul BMW Concept Touring Coupe nu va mai fi transformat in model de serie

11:05, 29.02.2024 - In primavara anului trecut, BMW a dezvaluit oficial conceptul Touring Coupe in cadrul Concursului de Eleganața de la Villa d"Este. Conceptul este bazat pe Z4, iar BMW avea in plan sa lanseze o versiune de serie a acestui concept și sa fie produsa intr-un numar limitat de exemplare. Acum, insa, se pare…

Astrele prezic o Zi a Indragostiților cam zbuciumata: Scorpionii se confrunta cu curiozitați nedorite, iar gemenii pot lua decizii importante

08:25, 14.02.2024 - Peștii și-au stabilit standarde prea inalte și se vor stradui din greu sa le atinga. Atingerea obiectivelor poate fi dificila și poate duce la dezamagire. Este important sa va dați seama de propriile capacitați inainte de a va stabili obiectivele. Momentul nu este propice pentru a lua decizii majore.


Ce parere ai despre aceasta stire?