Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știi cum să alegi cutii de carton potrivite afacerii tale?

Publicat:

Știai ca prima cutie de carton pentru ambalare a fost folosita in Germania la inceputul secolul al 19-lea? Acestea au fost utilizate destul de mult și in Franța pentru a transporta moliile de matase și ouale acestora. De atunci, aceste tipuri de ambalaje au devenit cele mai populare din intreaga lume, datorita modului eficient in care protejeaza bunurile și a greutații lor scazute. Daca prima parte a secolului al 19-lea a fost marcata de inventarea cutiei, ultimul deceniu al acestei perioade a adus in atenție și cartonul pretaiat, inventat din greșeala. Ce a insemnat acest lucru? Imbunatațirea…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

26 milioane de euro aruncați pe geam de Parlamentul European

10:40, 13.04.2024 - Naveta Bruxelles – Strasbourg a “birocraților europeni“ a devenit subiect de campanie. “O armata de funcționari cu gulere albe (cam 4000) se deplaseaza de la Bruxelles la Strasbourg in fiecare luna (in jur de 430 de kilometri) pentru sesiunile Parlamentului European. De fapt, fiecare sesiune contribuie…

Șefa ANM anunța prognoza meteo pentru luni și urmatoarele zile - In Romania vremea se grabește spre vara

07:05, 08.04.2024 - Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) a explicat la ce sa ne așteptam din punct de vedere al prognozei meteo dupa temperaturile de 33,9 din Franta si Germania.

Romania intra in Spațiul Schengen și maritim. Cum vom calatori incepand din 31 martie. Ce trebuie sa facem la aeroport

11:55, 30.03.2024 - Incepand de duminica, 31 martie, romanii care merg in țarile Schengen nu vor mai fi supuși controlului de frontiera la aeroporturi și porturi, a relatat news.ro. Mai exact, vor putea merge direct la porțile de imbarcare, fara verificarea documentelor de calatorie la punctele de control ale Poliției…

Acuzații grave care vizeaza mai mulți europarlamentari

13:05, 29.03.2024 - Mai multi membri ai Parlamentului European (PE) au fost platiti pentru a raspandi mesajele Moscovei, a declarat premierul belgian Alexander De Croo, potrivit caruia serviciile de informatii belgian si ceh ”au colaborat strans” in aceasta saptamana pentru a destructura o retea de propaganda rusa, relateaza…

Razboi in Ucraina, ziua 757: Un nou summit european la Bruxelles pentru a inarma mai bine Kievul. Macron: "Daca lasam Ucraina sa piarda acest razboi, atunci Rusia va ameninta cu siguranta Moldova, Romania si Polonia"

06:46, 21.03.2024 - UPDATE"Daca lasam Ucraina in pace, daca lasam Ucraina sa piarda acest razboi, atunci Rusia va ameninta cu siguranta Moldova, Romania si Polonia", a avertizat saptamana trecuta presedintele francez Emmanuel Macron.Prin urmare, europenii cauta o cale de iesire si isi intensifica anunturile in incercarea…

CCR discuta astazi sesizarea ICCJ privind constituționalitatea Legii fugarilor. Ce prevede legea

08:10, 13.03.2024 - Curtea Constitutionala discuta astazi, 13 martie, sesizarea depusa de Inalta Curte de Casatie si Justitie pe „Legea fugarilor”, sesizare amanata deja de doua ori.CCR este așteptata sa ia o decizie cu privire la Legea fugarilor inițiata de ministrul justiției, Alina Gorghiu. Legea prin care au fost propuse…

Ce sa faci sa iți creasca parul mai repede. Sfaturi pentru un par lung și sanatos

15:05, 29.02.2024 - Viteza de creștere a parului depinde de anumiți factori, precum varsta, tipul de par, starea generala de sanatate și anumite afecțiuni medicale. Cu toate astea, poți apela la anumite trucuri daca iți dorești o podoaba capilara bogata. Dieta și alimentele pe care le mananci conteaza, de asemenea, in…

Romania, in coada clasamentului atingerii obiectivelor asumate, privind schimbarile climatice

12:40, 25.02.2024 - Romania se situeaza ca a patra țara din Europa in ceea ce privește reducerea emisiilor de CO2 fața de nivelurile din 1990. In ciuda acestui fapt, țara se prezinta in mod constant ca un susținator fervent al tranziției catre un mediu mai curat și al prevenirii schimbarilor climatice. Cu toate acestea,…


Ce parere ai despre aceasta stire?