Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Statele membre ale UE nu au raportat cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus

Publicat:

Niciun stat membru al nu a raportat pana acum cazuri de imbolnavire cu coronavirus a transmis joi prin intermediul unui purtator de cuvant. "Comisia urmareste cu atentie situatia evolutiei infectiilor cu coronavirus si continua sa coordoneze toate masurile necesare care trebuie luate la nivelul UE. a discutat azi pe aceasta tema cu directorul general al a Sanatatii, dupa ce ieri a vorbit cu&n (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Duminica se trece la ora de vara. Ce dispozitive nu schimba ora automat

16:30, 29.03.2024 - Pe 31 martie, duminica, se trece la ora de vara 2024, ceea ce inseamna ca ora 3:00 devine ora 4:00. Duminica, 31 martie, devine in acest fel cea mai scurta zi din 2024. Vestea buna este ca ziua va fi mai lunga și vom avea lumina pana mai tarziu. Vestea proasta este ca pierdem o ora de somn, iar specialiștii…

Acord intre statele membre UE asupra legii lucratorilor unor platforme ca Uber sau livratori de mancare la domiciliu. Statele urmeaza cum sa-i califice pe lucratori. Uber cere legi nationale

19:56, 11.03.2024 - ”Conditii mai bune de munca pentru livratorii de mancare la domiciliu!”, anunta presedintia belgiana. Ministrii Muncii din UE au aprobat acest text de compromis al unei directive referitoare la muncitorii platformelor. Acest text imbunatateste drepturile si conditiile unui numar de peste 28,5 milioane…

Psitacoza: OMS semnaleaza aceasta infecție, care a provocat cinci decese in Europa

20:30, 06.03.2024 - In Europa, se observa o creștere a cazurilor de psitacoza, o boala respiratorie transmisa de pasarile salbatice și domestice, potrivit  ultimului buletin (5 martie) al Organizației Mondiale a Sanatații. Psitacoza este o infecție respiratorie provocata de Chlamydophila psittaci , o bacterie care infecteaza,…

Comisia Europeana a solicitat statelor membre sa renunțe la ora de vara. Ce a decis Romania

04:40, 04.03.2024 - In Romania, trecerea la ora de vara pentru anul 2024 se va efectua conform tradiției in ultima duminica a lunii martie, ceea ce implica ajustarea ceasurilor cu o ora inainte, de la 3:00 la 4:00 dimineața. In ciuda solicitarilor Comisiei Europene adresate statelor membre de a elimina practica schimbarii…

Comisia Europeana a cerut renunțarea la ora de vara. Romania insa pastreaza „trecerea”

09:35, 03.03.2024 - Romania trece la ora oficiala de vara, in luna martie. Ceasurile vor fi date inainte cu o ora. Prin urmare, ora 3.00 devine ora 4.00. In Romania, ora de vara este corelata cu orarul practicat in statele Uniunii Europene. Schimbarea orei este o practica implementata pentru a extinde perioada de lumina…

In ciuda protestelor, UE prelungește scutirea de taxe vamale pentru importurile agricole din Ucraina / Textul prevede și o 'frana de urgența'

10:40, 22.02.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene (UE) au aprobat o prelungire - incepand din iunie - a scutirii de taxe vamale a importurilor agricole din Ucraina, insotita de ”mecanisme de salvgardare” consolidate in vederea unei limitari a impactului acestora, aflat in centrul unor manifestatii recente ale agricultorilor…

Ajuns la jumatatea perioadei de aplicare, Mecanismul de redresare si rezilienta produce efecte concrete in intreaga UE prin reforme si investitii ambitioase

18:55, 21.02.2024 - Mecanismul a fost, de asemenea, vital pentru abordarea provocarilor urgente, cum ar fi impactul in lant al razboiului de agresiune al Rusiei impotriva Ucrainei, arata comunicatul de presa al Executivului european. In planurile lor de redresare si rezilienta, statele membre au conceput reforme si investitii:…

Ce este Directiva micului-dejun – noua reglementare a Uniunii Europene. Statele membre, obligate sa-și hraneasca cetațenii sanatos

07:00, 07.02.2024 - Noi standarde de comercializare pentru produse asociate cu prima masa a zilei, adica pentru miere, gem și sucuri de fructe, au fost revizuite de oficialitațile Uniunii Europene. Astfel, sucurile de fructe și gemurile vor trebui sa aiba mai mult fruct, iar mierea sa fie corect etichetata.


Ce parere ai despre aceasta stire?