Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Starea Libertății | Dragoș Pătraru despre munca medicilor în lupta cu coronavirusul: „Abia azi vedem riscurile și stresul la care sunt supuși”

Publicat:

Dragoș Patraru vorbește despre stresul și riscul la care sunt expuși medicii care se confrunta cu cazurile de coronavirus. In acest context, realizatorul face o comparație intre Romania și țara vecina Bulgaria. „Mai mulți doctori și asistente de la doua spitale din Sofia și-au prezentat demisiile. Oamenii spun ca-și risca viața ca proștii, atat timp cat nu au nici o protecție impotriva virusului. ( - n.r.) doctorii au fost numiți șpagari, iar dupa ce li s-au marit salariile, au fost numiți șpagari cu salarii mari. Abia azi, in astfel de situații, cand viețile noastre depind in mare masura…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Locul din Romania unde oamenii merg pentru a se vindeca. Pare a fi scos din basme

16:35, 06.04.2024 - In Romania se pot regasi o mulțime de locuri de poveste. O stațiune balneara cu arhitectura de vis atrage numeroși turiști anual datorita proprietaților binefacatoare. Apele sunt cunoscute pentru conținutul bogat in minerale, fiind ideale pentru tratarea afecțiunilor.

Secretul migrarii spre Est a multor afaceri importante. Costurile forței de munca in Europa de Vest sunt de patru ori mai mari decat in Romania și Bulgaria

08:10, 29.03.2024 - Costul forței de munca per ora in Europa Centrala și de Est a crescut cu rate de doua cifre in 2023, comparativ cu un avans de +5,3% pe an din media UE (31,8 euro), dar ramane de numai un sfert, pana la o treime, din costul mediu orar al forței de munca din țarile vest-europene precum Franța sau Germania,…

Stresul la locul de munca este principala preocupare a peste jumatate dintre angajații din intreaga lume, urmat de schimbarile generate de avansul tehnologic

13:05, 25.03.2024 - Gasirea unor noi moduri de conlucrare intre om și tehnologie este o provocare pentru majoritatea organizațiilor Departamentele de resurse umane ar trebui sa treaca de la un rol operațional la o abordare interdepartamentala Creșterea nivelului de stres la locul de munca este principala preocupare…

1500 de angajați de la Șantierul Naval Mangalia i-au trimis o scrisoare deschisa lui Ciolacu. Oamenii cer masuri urgente: riscul iminent de intrerupere temporara a activitatii

10:11, 18.03.2024 - “In numele celor 1500 de lucratori romani ramasi in santierul naval din Mangalia, adresam aceasta petitie catre dumneavoastra, in contextul situatiei critice cu care ne confruntam. Scopul acestei petitii este de a obtine sprijinul necesar pentru protejarea locurilor de munca si redresarea santierului…

Cele mai stresante locuri de munca: Care sunt joburile care provoaca cele mai multe boli

16:11, 25.02.2024 - Stresul este boala secolului și acționeaza incet, dar sigur, asupra sanatații noastre. Locul de munca este cel care ne afecteaza cel mai mult, arata studiile. Oamenii care lucreaza in spitale, asistenții sociali, cei care muncesc in armata și profesorii au cele mai stresante joburi. Potrivit unui raport…

Atenție la somonul din Norvegia! Autoritațile au decis: Producatorii pot hrani peștii cu ulei modificat genetic

22:36, 15.02.2024 - Autoritatea Norvegiana pentru Siguranța Alimentara (NFSA) a aprobat uleiul de canola modificat genetic pentru industria sa de somon.Cunoscut și sub numele de NS-B50027-4, uleiul de canola modificat genetic a fost dezvoltat in mod special ca o sursa terestra de acizi marini. Autoritațile norvegiene spun…

Firmele vor fi obligate sa ia masuri pentru a proteja sanatatea mintala a angajaților

15:40, 12.02.2024 - In incercarea de a avea rezultate bune la locul de munca, tot mai multe companii au inceput sa introduca programe de terapie pentru angajați. La ședințe individuale sau intalniri de grup, oamenii sunt invațați cum sa iși gestioneze emoțiile. Potrivit unui studiu european, peste 30% dintre romani au…

Campanie de informare despre riscurile utilizarii sobelor defecte

19:16, 26.01.2024 - De la inceputul sezonului rece, salvatorii și pompierii au informat peste 76 de mii de persoane despre riscurile utilizarii sobelor defecte. Aceștia, au reușit sa ajunga in circa 31 de mii case de locuit din peste 1200 localitați din țara. Oamenii au fost avertizați despre riscul izbucnirii incendiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?