Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stare de urgenţă în Porto Rico, în urma celui mai puternic cutremur din ultimii 102 ani

Publicat:

Guvernatoarea din , , a declarat marti stare de urgenta si a activat , dupa o serie de cutremure, dintre care unul de o magnitudine de 6,4, cel mai puternic cutremur produs in insula caraibiana din ultimii 102 ani, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stare de urgenta, declarata pentru a doua oara, din cauza unei crize energetice

17:21, 20.04.2024 - Presedintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a declarat vineri o a doua stare de urgenta, din cauza crizei energetice care a dus deja la rationalizarea consumului in tara sud-americana, transmite Reuters.

O țara a declarat stare de urgența! Sute de decese și zeci de persoane afectate

18:55, 05.04.2024 - Președintele din Sierra Leone, Julius Maada Bio, a declarat stare de urgența naționala in urma apelurilor adresate guvernului sau de a lua masuri drastice impotriva creșterii consumului de droguri sintetice ieftine și uneori mortale, cunoscute sub numele de kush, noteaza Reuters. Potrivit guvernului,…

Stare de urgența in estul Rusiei, dupa ce a fost descoperita o „sursa de radiații"

15:35, 05.04.2024 - Autoritațile din orașul Khabarovsk, situat in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgența intr-o zona in care a fost descoperita o „sursa de radiații”, a anunțat vineri agenția de presa TASS, preluata de Reuters, scrie hotnews.ro .

Razboiul din Ucraina: Kievul, supus joi celui mai important atac cu rachete din ultima luna și jumatate

18:45, 21.03.2024 - Cladiri avariate, automobile distruse, cel puțin 17 raniți. Volodimir Zelenski lanseaza un nou apel la ajutor pentru aparare Kievul și imprejurimile lui, relateaza din capitala ucraineana Reuters, au fost puternic lovite miercuri noaptea și joi cu rachete. Este, spun corespondenții presei straine, cel…

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

Stare de urgența sanitara: Creșterea numarului de cazuri de febra dengue a pus in alerta sistemul medical din Peru

14:30, 27.02.2024 - Peru a declarat luni stare de urgenta sanitara in mare parte din tara, in contextul unei cresteri a numarului de cazuri de febra dengue, transmite marti Reuters. Pana in prezent in acest an, 32 de persoane au murit din cauza febrei dengue, conform datelor oficiale anuntate luni de ministerul Sanatatii,…

Șeful celui mai puternic fond de investiții din lume se declara ingrijorat de reacțiile din SUA impotriva „diversitații”

15:46, 07.02.2024 - Nicolai Tangen, directorul insarcinat cu gestionarea fondului suveran de investiții al Norvegiei, cel mai mare astfel de fond din lume, a declarat miercuri ca este ingrijorat de semnele tot mai mari legate de opoziția fața de diversitatea la varful organizațiilor din Statele Unite, relateaza Reuters.

Stare de urgența in California din cauza unei vijelii cu forța unui uragan. Inundații in Los Angeles: "O furtuna istorica"

14:45, 05.02.2024 - Ploi abundente si vant cu forta unui uragan au lovit mare parte din statul american California, și au lasat fara curent electric 900.000 de clienti. Meteorologii se asteapta ca furtuna sa continue și sa afecteze mari orașe in urmatoarele doua zile din cauza inundatiilor, scrie Reuters. Guvernatorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?