Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sprijin pentru HoReCa la Botoșani din partea Primăriei, Cosmin Andrei: Este singurul instrument pe care-l avem la dispoziție

Publicat:

In vremuri in care acest segment de activitate este extrem de afectat din cauza pandemiei și a restricțiilor care decurg din aceasta criza, municipalitatea botoșaneana urmeaza sa adopte o decizie care sa vina in sprijinul administratorilor de la Botoșani de hoteluri, restaurante sau cafenele.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Singurul candidat pentru conducerea Spitalului din Botoșani a fost respins

08:11, 01.04.2024 - Singurul candidat inscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins! In urma verificarii dosarului, comisia de organizare a concursului l-a declarat respins. Potrivit anunțului publicat pe site-ul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, candidatul inscris a fost respins…

Excursii gratuite cu Trans Bus | Elevii de azi, angajații de maine

13:35, 20.03.2024 - Pe 27 și 28 martie 2024, peste optzeci de elevi buzoieni vor beneficia de excursii gratuite in locații ale antreprenorilor din domeniul HoReCa (Hotel, Restaurant, Cazare) de pe raza județului Buzau. Inițiativa ii aparține Primariei municipiului Buzau, care iși dorește astfel sa rezolve problema legata…

Eugen Țurcanu demis din funcția de director

16:25, 06.02.2024 - Liberalul a fost destituit din funcția de conducere pe care o ocupa la Direcția de Sport și Agrement (DSA) a Primariei. Edilul șef Cosmin Andrei a semnat ieri dispoziția, pe care Eugen Țurcanu a primit-o astazi.

Soțul incornorat l-a turnat la DNA pe primarul municipiului Botoșani. Vezi declarația de avere a amantei

16:20, 02.02.2024 - Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, s-a autosuspendat din PSD in urma audierii sale de catre procurorii DNA. A fost condus la sediul DNA Suceava pentru a fi chestionat in legatura cu angajarea unei cunoștințe la Direcția de Taxe și Impozite.

Primarul din Botosani, denuntat de sotul candidatei pentru care a aranjat concursul, femeie cu care edilul era in „relatii apropiate”

15:25, 02.02.2024 - Primarul din Botosani, Cosmin Andrei, ar fi fost denuntat la DNA chiar de sotul candidatei pe care a ajutat-o cu subiectele pentru concursul de angajare si cu care edilul ar fi fost in „relatii apropiate”, se arata in ordonanța procurorilor prin care l-au plasat sub control judiciar.

Președintele Iohannis a trimis premii pentru teatrele Primariei prin ministrul Culturii și un consilier prezidențial – VIDEO & FOTO

20:30, 25.01.2024 - Cele doua teatre care se afla in subordinea Primariei municipiului Botoșani au primit premii de mare insemnatate. Distincțiile acordate de Ziua Culturii Naționale 2024 au fost oferite in cadru festiv in sala Mihai Eminescu a Primariei.


Ce parere ai despre aceasta stire?