Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spitale COVID făcute din pix, cu infecționiști care au program doar până la ora 15.00

Publicat:

In 20 octombrie,  anunta ca va suplimenta numarul paturilor ATI cu 100 in Bucuresti. Spitalele vizate de schimbare erau: Colentina, Floreasca, Sf. Ioan, Malaxa, Sf. Pantelimon, Spitalul CF Witing. Surse medicale de la de . Ioan au relatat despre cum spitalul a fost operationalizat in doar cateva zile, fara ca unitatea sa aiba vreun medic de boli infectioase sau o sectie de infectioase, cum medicii de alte speciali (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Sanatatii: Sesizarile angajatilor Spitalului ‘Sf. Pantelimon’ au la baza o comunicare defectuoasa

18:55, 17.04.2024 - Sesizarile formulate de catre angajatii Spitalului Clinic de Urgenta ‘Sf. Pantelimon’ din Bucuresti au la baza o comunicare defectuoasa intre conducerea unitatii si persoanele in cauza, este una dintre concluziile Raportului Corpului de Control al Ministrului Sanatatii in urma verificarilor efectuate…

O prima ancheta in cazul deceselor de la spitalul Sf. Pantelimon arata ca acuzațiile sunt false și facute din razbunare

18:35, 17.04.2024 - Ministerul Sanatații a anunțat intr-un comunicat de presa ca verificarile efectuate la spitalul Sf. Pantelimon din Capitala au luat sfarșit. Concluzia? Intre directorul de ingrijiri medicale și un medic de la ATI ar fi existat „acțiuni de harțuire”.

Alexandru Rafila descinde la 'spitalul groazei' din București, unde au fost zeci de morți suspecte - Ministrul a rabufnit: Lasati-ne sa ne facem treaba!

11:40, 12.04.2024 - Alexandru Rafila descinde la 'spitalul groazei' din București, unde au fost zeci de morți suspecte - Ministrul a rabufnit: Lasati-ne sa ne facem treaba!Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila a declarat vineri, inainte de vizita la Spitalul Clinic de Urgenta Sf.

Ministerul Sanatații trimite Corpul de Control la un spital din București. 20 de pacienți ar fi murit in patru zile la secția ATI a unitații medicale, dupa administrarea incorecta a unui medicament.

18:30, 11.04.2024 - In cadrul Sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Pantelimon” din Bucureștii ar fi decedat, in perioada 4 - 7 aprilie, 20 de pacienti din cauza administrarii incorecte a unui medicament. Ministerul Sanatații trimite Corpul de Control.

Peste 5.000 de medici și asistente protesteaza luni in București

09:15, 11.03.2024 - Spitalele din țara sunt in pragul grevei generale.  Peste 5.000 de doctori și angajați din Sanatate vor participa azi la un miting de amploare in București. Vor protesta la Guvern, iar apoi vor pleca in marș spre ministerele Muncii și Sanatații și apoi Palatul Parlamentului. Este vorba despre medici,…

Spitalele care ar fi in pericol de a-si pierde finantarea din PNRR

23:40, 29.02.2024 - Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Alexandru Rogobete  a sustinut joi ca spitalele din subordinea ASSMB din Bucuresti sunt in pericol de a-si pierde finantarea din PNRR. „Spitalele din subordinea ASSMB din Bucuresti sunt in pericol de a-si pierde finantarea din PNRR. A trecut un an de la semnarea…

Un barbat internat la Spitalul ”Dr. Victor Babes” cu malarie a murit

15:10, 06.02.2024 - Reprezentantii Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale ”Dr. Victor Babes” afirma ca un barbat internat la Terapie Intensiva cu malarie a murit. Totodata, in ultimele 24 de ore la unitatea medicala au mai ajuns doi pacienti cu aceasta boala, si ei fiind infectati in urma calatoriei in Zanzibar.…


Ce parere ai despre aceasta stire?