Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Ștefan Bănică a ajuns la spital. Ce intervenție a suferit Lavinia Pârva

Publicat:

a ajuns din nou la spital! Chiar daca arata foarte bine, soția lui Ștefan Banica Jr. inca nu este mulțumita de silueta sa, așa ca a recurs din nou la ajutorul medicilor esteticieni. Soția lui Ștefan Banica a ajuns din nou la spital, pentru o intervenție de infrumusețare Cu toții au ramas surprinși […] The post Soția lui Ștefan Banica a ajuns la spital. Ce intervenție a suferit appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interlopul Costel Corduneanu a murit pe patul de spital. Suferise o interventie chirurgicala la cord

12:15, 15.04.2024 - Cine a fost Costel CorduneanuOriginar din Iași, Costel Corduneanu a fost capul unei familii extinse care a avut o influența semnificativa in zona Moldovei, implicandu-se in diverse activitați la limita legii, de la afaceri cu mașini și imobiliare pana la jocuri de noroc și protecție. Corduneanu a fost…

Traficul blocat pe Dealul Negru, de un TIR rasturnat. Soția și copiii șoferului, duși la spital

09:15, 09.04.2024 - Familia unui șofer de TIR din Salaj a ajuns in spital, in urma unei manevre greșite a conducatorului auto care a dus la rasturnarea autotrenului pe șosea și implicit blocarea traficului pe DN7 - Dealul Negru, in Valcea.

Jorge, din nou pe patul de spital! Artistul a suferit o intervenție chirurgicala: „Nu-mi vine sa cred..." / FOTO

11:46, 20.03.2024 - Jorge a ajuns, din nou, pe patul de spital. Potrivit dezvaluirilor facute chiar de el, artistul a suferit o intervenție chirurgicala la genunchi, pentru a doua oara. Ce a declarat cantarețul la scurt timp dupa ce a ieșit din operație.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 8 din sezonul 3. Alexandru Ion:„Am suferit pentru mine, dar m-am bucurat pentru Natanticu”

23:05, 07.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Doliu in lumea medicala: gasit cazut in casa de soție, a murit la spital

09:31, 07.02.2024 - O veste cumplita a indoliat comunitatea medicilor veterinari din județul Vaslui. Dr. Mihail Jora, fostul președinte al Colegiului Medicilor Veterinari din județul Vaslui, a trecut la cele veșnice, la doar 53 de ani.Specialist recunoscut in țara, om de o inalta ținuta profesionala, dr. Jora a suferit…

Catalin Crisan, de nerecunoscut pe patul de spital. Artistul a suferit o operatie complicata: „N-a avut curaj sa se implice niciun medic”

10:36, 29.01.2024 - Catalin Crișan traverseaza cea mai grea perioada a vieții sale. Celebrul artist a ajuns direct pe masa de operație, dupa ce durerile au devenit insuportabile. Cat de dificila a fost intervenția la care a fost supus și de ce nu a avut curaj niciun alt medic sa faca acest pas. Catalin Crișan, operat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?