Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Kim Jong-un ar fi dispărut. E șocant ce i-ar fi făcut soțul, de fapt

Publicat:

Ingrijorare in presa din intreaga lume, dupa ce soția dictatorului nord-coreean Kim-Jong-un a fost data disparuta. -ju nu a mai fost vazuta in public de aproape noua luni, din ianuarie. Astfel ca au aparut foarte multe speculatii, unele dintre ele absolut infioratoare. Exista inclusiv temeri ca ar fi putut fi executata de soțul ei. […] The post Soția lui -un ar fi disparut. E șocant ce i-ar fi facut soțul, de fapt appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Aiud a cerut ajutor prin 112, dupa o cearta cu soțul

11:16, 17.04.2024 - La data de 16 aprilie 2024, in jurul orei 18.46, o femeie de 55 de ani, din Aiud, a sesizat Poliția Municipiului Aiud, prin 112, cu privire la faptul ca soțul sau face scandal. Din primele cercetari efectuate de polițiștii deplasați la locuința celor doi, a rezultat ca, pe fondul consumului de bauturi…

Un barbat este anchetat de poliție, dupa ce și-a amenințat soția cu moartea prin mesaje

14:00, 14.04.2024 - Un barbat din Gorj a intrat in atenția poliției, dupa ce și-a amenințat soția cu moartea prin mai multe mesaje. Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurala Targu Carbunești au fost sesizați de o femeie, in varsta de 43 de ani, din Țanțareni, cu privire la faptul ca a fost amenințata prin mesaje vocale…

Incident violent intr-o familie din București: Soția și-a injunghiat soțul de doua ori in interval de cateva ore

17:20, 29.03.2024 - O femeie din Capitala a fost retinuta, sub acuzatia de violenta in familie in modalitatea tentativei de omor, dupa ce si-a injunghiat de doua ori sotul, la interval de 13 ore. Dupa a doua agresiune, barbatul a reusit sa iasa din casa si sa ajunga la un magazin din apropierea locuintei, angajatii cerand…

Cosmarul unui cuplu spaniol care calatorea in India. Sotia a fost violata in grup, iar sotul a fost batut crunt

08:46, 04.03.2024 - Trei barbati au fost arestati pentru ca au violat in grup o turista spaniola care calatorea cu motocicleta impreuna cu sotul ei, intr-o regiune izolata din estul Indiei, a anuntat presa locala, citata de News.ro.

Cadou de Ziua Indragostiților facut de soțul gelos din inchisoare. Soția s-a trezit cu Poliția acasa

14:30, 16.02.2024 - Gelozia l-a impins pe un barbat din Galați, aflat in inchisoare, sa ii denunțe la Politie atat pe soția lui, cat și pe presupusul ei amant, un fost prieten de-ai lui, partener de infracțiuni.

Incident șocant in Capitala! Un barbat și-a incendiat soția, dupa ce i-a spus ca-l parasește

20:05, 14.02.2024 - Un barbat in varsta de 60 de ani ar fi aruncat atat asupra sa, cat și asupra soție o substanța inflamabila, dupa care ar fi aprins o sursa de foc. Mama femeii a suferit și ea arsuri. Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin.

Banc: "Soțul conduce cu soția și soacra in mașina." Continuarea te va face sa razi in hohote

10:20, 13.02.2024 - Daca vrei sa te destinzi puțin in aceasta prima parte a zilei de marți și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam cateva bancuri care, cu siguranța te vor face razi cu lacrimi. Relaxeaza-te și citește-le!


Ce parere ai despre aceasta stire?