Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Florin Dumitrescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Gina Pistol a fost implicată și ea

Publicat:

Soția lui , pe nume Cristina, a sarit in apararea in fața haterilor, dupa ce aceasta a nascut. Astfel, Cristina a facut o postare pe rețelele de socializare prin care le-a cerut oamenilor sa nu mai judece proaspetele mamici atunci cand zic ca sunt obosite, intrucat habar nu au prin ce […] The post Soția lui Florin Dumitrescu nu s-a mai putut abține și a rabufnit. a fost implicata și ea appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abține: „Ce vina avem noi? Ce vina are echipa?!” + pe cine a atacat direct: „Nu spun altceva, ma suspenda 6 luni”

23:35, 15.03.2024 - Farul s-a impus in deplasarea cu Rapid, scor 2-1, in runda inaugurala a play-off-ului din Superliga Romaniei. Cristiano Bergodi a acuzat arbitrajul lui George Gaman, dar și faptul ca Peluza nu a fost alaturi de fotbaliști. Cristiano Bergodi crede ca galeria a greșit in momentul in care a ales sa nu…

Power Couple Romania, 11 martie 2024. Lino Golden, reacție vehementa la strategiile de votare. Artistul nu s-a mai putut abține

20:50, 11.03.2024 - Lino Golden a avut o reacție vehementa la streategiile de votare atunci cand s-a reintors in vila din Malta, dupa eliminare. Artistul nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume in ediția 16 din Power Couple Romania, de pe 11 martie 2024.

Adevaratul motiv pentru care criminalul din Dolj și-ar fi ucis soția cu 28 ani mai tanara. Barbatul nu a mai putut sa se controleze cand a auzit

13:50, 11.03.2024 - Au aparut detalii halucinante despre crima din Dolj. Barbatul de 60 de ani a recurs la acest gest ingrozitor dupa ce femeia i-a dat o veste care l-a scos din sarite. Iata care a fost realul motiv pentru care acesta și-a ucis soția cu 28 de ani mai tanara decat el!

GSP: Un barbat insista sa-i explice unei jucatoare profesioniste de golf cum sa loveasca mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține sa nu rad"

13:26, 23.02.2024 - Georgia Ball, jucatoare și antrenoare profesionista de golf din Marea Britanie, a postat pe Instagram o scena incredibila traita pe terenul de antrenament. In timp ce-și exersa loviturile și incerca sa iși imbunatațeasca lovitura, exersand mișcarile mai lent decat in mod obișnuit, un strain s-a apropiat…

Drama neștiuta a Ginei Pistol. De ce nu vorbește prezentatoarea TV despre mama ei

12:45, 23.02.2024 - Gina Pistol a cucerit telespectatorii cu energia ei pozitiva, frumusețea deosebita și entuziasmul molipsitor, insa puțini sunt cei care știu ca in spatele zambetului sau larg se ascunde o copilarie dureroasa. Prezentatoarea TV a trecut prin momente grele inca de cand era doar un bebeluș.

Gigi Becali socheaza pe toata lumea! Sotia nu l-a putut opri. Ce are latifundiarul din Pipera in propria casa

12:00, 08.02.2024 - Gigi Becali socheaza pe toata lumea! Nici macar propia sotie nu l-a putut opri pe latifundiarul din Pipera.Un apropiat s-a decis sa spuna ce a vazut atunci cand l-a vizitat pe Gigi Becali in Pipera. Vezi AICI ce a putut sa isi cumpere Gigi Becali... 

Supraviețuitoare a Holocaustului, despre atacul Hamas asupra Israelului: „Nu m-am putut abține sa nu ma gandesc ca istoria se repeta”

18:10, 27.01.2024 - O supraviețuitoare a Holocaustului, care a fost martora a atacului lansat de Hamas asupra Israelului, a dezvaluit motivul pentru care asaltul gruparii islamiste palestiniene a fost mai rau decat cel al regimului nazist.


Ce parere ai despre aceasta stire?