Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția celebrului El Chapo a fost arestată! Pentru ce fapte este acuzată partenera de viață a marelui traficant

Publicat:

Soția lui JoaquinGuzman, celebrul traficant de droguri din SUA, a fost arestata, fiind acuzata de autoritați ca s-ar fi ocupat cu aceleași lucruri ca și partenerul sau, anume traficul de droguri de mare risc.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

El Chapo”, fostul baron al drogurilor din Mexic, se plange de condițiile din detenție: „Discriminare fara precedent”

10:30, 17.04.2024 - Intr-o scrisoare catre un tribunal de district din SUA, citata de Bild, Joaquin „El Chapo” Guzman, 67 de ani, candva cel mai puternic baron al drogurilor din Mexic, se plange de condițiile sale din inchisoare. Mexicanul, condamnat pe viața, susține cu i s-a permis sa vorbeasca cu fiicele sale gemene…

Judecatoarea acuzata de trafic de droguri, decizie neașteptata in dosarul in care a fost arestata

23:01, 02.04.2024 - Judecatoarea Ana-Maria Chirila, care a fost arestata pentru ca divulga mafiei informații secrete din dosare și este acuzata ca se droga cot la cot cu interlopii, in propria casa, transformata in „cuibușor de tras pe nas”, a renunțat la lupta.

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Star Matinal. Cum s-a schimbat viața celebrului Americanu', dupa succesul din „La bloc”. Peripețiile de la filmari de care iși aduce aminte și in prezent: „Era o atmosfera distinsa”

15:50, 06.03.2024 - Au trecut ani buni de cand Emil Mitrache a jucat in „La bloc”. Actorul, cunoscut pentru rolul lui Americanu', spune ca iși aduce cu drag aminte de perioada in care mergea la filmari, chiar daca, de multe ori, oboseala iși spunea cuvantul.

Star Matinal. Cum iși rasfața Marius Vizante soția: „Imi place impactul pe care...”. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața / VIDEO

13:25, 29.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Marius Vizante a marturisit ca iși rasfața soția ori de cate ori are ocazia. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața și știe cum sa o mulțumeasca. Iata ce declarații a facut acesta pentru emisiune!

Xtra Night Show. Ce spune Eliza Natanticu despre competiția Te cunosc de undeva. Concurenta face echipa cu Zarug: ”Nu mai am viața personala” / VIDEO

00:15, 24.02.2024 - Eliza Natanticu și Zarug au acceptat provocarea de a participa la „show-ul transformarilor”. Cei doi s-au cunoscut la Asia Express, fiind adversari, dar au reușit sa se ințeleaga extrem de bine. Soția lui Cosmin Natanticu marturisește ca exista multa chimie intre ei, astfel ca momentele saptamanale…

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?