Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorina Pintea scapă de arestul preventiv. Ședința de judecată a fost secretă

Publicat:

Pintea a fost pusa sub control judiciar pentru 60 de zile, potrivit Digi 24. Vineri dimineata, a fost adusa in instanta fara catuse, iar sedinta de judecata s-a desfasurat cu usile inchise. Dupa aproape doua ore de dezbateri, unul dintre avocatii sai, , a declarat ca a negat in sala de judecata acuzatia care i se aduce si a solicitat inlaturarea de la dosar a mai multor probe, deoarece ar fi fost obtinute nelegal de anchetato (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Patru persoane trimise in judecata de DNA Constanta, mentinute in arest preventiv! Decizia nu este definitiva

16:35, 23.03.2024 - Dosarul a fost instrumentat de Vasile Abagiu, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Structura teritoriala Constanta. In cauza, procurorii anticoruptie au beneficiat de sprijinul ofiterilor de politie din cadrul Garzii de Coasta, Directiei de Operatiuni Speciale si de sprijinul Biroului…

Avocatul Adrian Cuculis, dupa termenul de la Judecatoria Mangalia: Daca faceam sedinta de bloc sa schimbam administratorul iesea mai bine!“ (FOTO+VIDEO)

17:10, 14.03.2024 - La iesirea din sala de judecata, avocatul Adrian Cuculis, unul dintre avocatii victimelor accidentului mortal a vorbit despre ceeea ce s a intamplat in sala de judecata, afirmand ca "astazi s a inversat procedura, cumva printr o modalitate neintelesa de catre mineldquo; si ca "daca faceam cu totii o…

Cum a reacționat Miruna Pascu, dupa ce Vlad Pascu a incercat, din nou, sa fie eliberat din arestul preventiv. Mama șoferului drogat: ”A fost un copil...”

18:45, 27.02.2024 - Vlad Pascu a incercat, din nou, sa ii convinga pe magistrați sa il elibereze. Mama șoferului drogat iși dorește cu orice preț acest lucru, astfel ca a facut declarații despre noua contestație a fiului ei. Iata ce a spus Miruna Pascu!

Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, acuzați ca au omorat un barbat la o petrecere cu vedete din Padina, cer sa iasa din arestul preventiv pe motiv de legitima aparare. Solicitarea va fi judecata azi

11:45, 19.02.2024 - Noi informații in cazul crimei de la Padina! Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, tineri care sunt acuzați ca au omorat cu cuțitele un barbat in vasrta de 41 de ani, la o petrecere din Padina, județul Dambovița, cer sa iasa din arestul preventiv. Solicitarea lor va fi judecata in cursul zilei de azi.

Primarița din Brusturi, judecata pentru tentativa de omor, scapa de controlul judiciar dupa mai bine de 20 de luni

11:45, 09.02.2024 - Tribunalul Bihor a hotarat, vineri, sa revoce controlul judiciar dispus in urma cu mai bine de 20 de luni, in mai 2022, in cazul primariței din comuna Brusturi, Livia Barlau, judecata pentru tentativa de omor.

Judecatoarea Ana Maria Chirila nu scapa de arestul preventiv. ...

11:05, 09.02.2024 - Judecatoarea Ana Maria Chirila, de la Tribunalul Suceava, a trait doar cateva zile cu speranța ca va pleca acasa. Inalta Curte de Casație și Justiție a admis contestația procurorilor de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casație și Justiție și a decis ca judecatoarea nu poate fi cercetata in ...

Judecatoarea de la Tribunalul Suceava care lua mita și se droga a scapat de arestul preventiv

13:05, 03.02.2024 - Curtea de Apel Suceava a dispus plasarea in arest la domiciliu a judecatoarei Ana Maria Chirila, trimisa in judecata pentru cinci infractiuni, printre care luare de mita si trafic de droguri.

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, scapa de arestul preventiv. Tribunalul Prahova a decis sa il plaseze in arest la domiciliu pentru 30 de zile

18:00, 01.02.2024 - Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, pensiunea care a luat foc in cea de-a doua zi de Craciun, scapa de arestul preventiv. Tribunalul Prahova a decis sa il plaseze in arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia este una definitiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?