Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorin Grindeanu, la ședința PSD Timiș UPDATE 2 Ce le-a spus premierul celor 1.000 de susținători prezenți

Publicat:

vine astazi in Timisoara. In plin „razboi” intre premier și conducerea , care i-a retras sprijinul politic si a votat excluderea lui din partid, Grindeanu vine in capitala Banatului. Prim-ministrul a convocat o sedinta a al PSD Timis, filiala al carei sef este, in conditiile in care a contestat […] , la ședința PSD Timiș UPDATE 2 Ce le-a spus premierul celor 1.000 de susținatori prezenți a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul Ciolacu face ședința la Timișoara: Se aproba demolarea stadionului Dan Paltinișanu

23:35, 18.04.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a anuntat ca o sedinta de Guvern ar putea avea loc saptamana viitoare, la Timisoara, pentru a aproba construirea unui nou stadion si demolarea actualului.”Noul stadion al Timisoarei a intrat in ultima etapa.

Ședința guvernului, susținuta la Timișoara? Se aproba indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei

16:55, 18.04.2024 - Viitorul stadion care ar urma sa fie ridicat la Timișoara, de Compania Naționala de Investiții (CNI), ar urma sa aiba indicatorii tehnico-economici aprobați in urmatoarea ședința de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca aceasta ședința sa aiba loc chiar la Timișoara, intr-un gest…

(live/update) Deputații, in ședința: Cand vine Anticorupția in Parlament, sa vina și o Salvare, sa nu facem moarte de om

16:15, 11.04.2024 - Deputații se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 11 subiecte, printre care și cel cu privire la audierea Raportului de activitate al Centrului Național Anticorupție pentru anul 2023. Totodata, parlamentarii vor audia și „Raportul anual de progres privind realizarea acțiunilor…

Robu la Timișoara, Buciu la Lugoj. PNL Timiș a stabilit candidații pentru 60 de primarii din județ

17:15, 05.04.2024 - Reunit vineri dupa-amiaza, Comitetul Director Județean al PNL Timiș a stabilit candidaturile pentru 60 de localitați din județul Timiș la alegerile locale din 9 iunie. Ședința a avut loc la sediul din zona Unirii.

(live/update) Glume și replici la ședința CMC. Pantea: Doamna Popa nu danseaza pe tribuna, așa ca fara muzica, va rog

13:05, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) CSP, in ședința: Inspecția procurorilor are trei membri noi. Despre cine este vorba

12:45, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Cei cu voi oameni buni?! La lucru”

10:41, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

Jurnalist agresat in ședința de Consiliu Local de catre consilieri PSD

14:56, 26.01.2024 - Intr-un incident deosebit de grav, un jurnalist a fost agresat de mai mulți consilieri locali ai Partidului Social Democrat (PSD) in timpul unei ședințe de Consiliu Local desfașurata astazi in localitatea Poșta Calnau, din jud. Buzau. Update: Conform unor informații, edilul comunei Poșta Calnau a sarit…


Ce parere ai despre aceasta stire?