Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șoferii caută soluții! Benzina și motorina, din nou aproape de 6 lei/litru! Unde găsești cele mai ieftine prețuri la carburanți

Publicat:

Pretul combustibililor s-a majorat cu aproximativ 20 de bani pe litru in ultimele doua saptamani, conform analizei Profit.ro, ca urmare in principal a evolutiei internationale a pretului petrolului Brent, care se situeaza in prezent la un nivel de peste 80 dolari/baril. Iar scumpirile vor continua, companiile de pe piata autohtona netransferand inca in totalitate in pret efectul majorarii materiei prime.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Prețul benzinei crește cu inca 6 bani: Cat vor achita șoferii maine pentru un litru de motorina

12:35, 17.04.2024 - Benzina continua sa se scumpeasca. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța noile prețuri la carburanți pentru ziua de maine, 18 aprilie. Astfel, pentru un litru de benzina, șoferii vor plati cu 6 bani mai mult, iar pentru unul de motorina - cu 4 banuți mai puțin.

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Prețul la carburanți o ia in sus: Cat vor achita șoferii maine pentru benzina și motorina

12:45, 04.04.2024 - Prețul la carburanți o ia in sus. Așadar, benzina și motorina se scumpesc maine, 5 aprilie, potrivit prețurilor de referința, afișate de Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica.

Prețuri stabile la carburanți: Cat vor costa maine benzina și motorina

12:55, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 2 bani, iar motorina mai ieftina cu 1 banuț.

Benzina si motorina se scumpesc maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:15, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 20 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 7 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

Prețul benzinei a sarit de 7 lei pe litru

12:36, 21.02.2024 - Prețurile la benzina in București a sarit de 7 lei pe litru, iar motorina a sarit și ea pragul de 7,50 lei/litru, dupa ce distribuitorii majori, printre care Lukoil, MOL, Rompetrol și Socar, au urmat exemplul OMV Petrom și au crescut prețurile carburanților. OMV Petrom a efectuat cea mai recenta ajustare…

Șapte scumpiri de la inceputul anului. Benzina și motorina, prețuri in creștere

10:20, 09.02.2024 - Liderul pieței de distribuție a carburanților, OMV Petrom, a majorat pentru a doua zi consecutiv prețul carburanților, atat al benzinei, cat și al motorinei, cu 2 bani pe litru, dupa scumpirea de ieri, de 8 bani/l, cea mai mare creștere de preț din acest an. Aceasta este a șaptea scumpire din ultimele…


Ce parere ai despre aceasta stire?