Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șofer român de TIR amendat cu 8.000 de euro în Italia. Camionul i-a fost confiscat pe loc

Publicat:

Un șofer roman de TIR a fost amendat cu peste 8.000 de euro in Italia, dupa ce a fost descoperit in trafic, la Florența, cu sute de capre... The post Șofer roman de TIR amendat cu 8.000 de euro in Italia. Camionul i-a fost confiscat pe loc appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri

13:25, 18.04.2024 - Instanța a decis o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare, cu detenție continua, și interdicție pe viața de a intra pe teritoriul francez pentru inculpat. The post 30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri first appeared on Informatia Zilei .

Arad: Un șofer roman a fost oprit la frontiera pentru ca ascundea 12 migranți in cutii de lemn

12:10, 04.04.2024 - Un sofer roman de 21 de ani din Arad este cercetat penal dupa ce, in noaptea dintre 3 și 4 aprilie, a fost prins ca incerca sa scoata din tara 12 migranti din Sri Lanka. Acesta  i-a ascuns in cutii de lemn in care ar fi trebuit sa fie piese auto pentru a ajunge in Italia, conform Agerpres. 

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Cabral, salvat de un roman chiar in Italia: 'Și-a facut pomana cu trei jumuliți'

17:35, 31.03.2024 - Cabral Ibacka, indragitul om de televiziune, a povestit intamplarea urata prin care a trecut zilele acestea in Italia, la Torino. Din fericire pentru el, a dat peste un alt conațional, care l-a ajutat pe el și ceilalți doi amici de-ai sai sa ajunga cu bine acasa. Intr-o dimineața ploioasa in Torino,…

TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion

11:16, 28.03.2024 - Reprezentanții biroului de Medicina a Muncii au fost și ei la locul tragediei și au constatat ca nu e vorba despre un accident de munca. The post TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion first appeared on Informatia Zilei .

Tragedie provocata de un roman in Italia. Un sofer a dat cu TIR-ul peste 2 adolescenti care mergeau la liceu. Un baiat de 17 ani a murit

03:00, 25.02.2024 - Un roman a starnit un val de furie in Italia. A dat cu camionul peste doi adolescenti din Sanremo, care mergeau la liceu. Articolul Tragedie provocata de un roman in Italia. Un sofer a dat cu TIR-ul peste 2 adolescenti care mergeau la liceu. Un baiat de 17 ani a murit apare prima data in Money .

Dennis Man, din nou pe lista marcatorilor la Parma, in Serie B

17:35, 17.02.2024 - Atacantul roman Dennis Man a marcat un gol pentru Parma, care a invins-o pe Pisa cu scorul de 2-1, sambata, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a 25-a a ligii secunde de fotbal din Italia, potrivit Agerpres. Adrian Benedyczak (25), Dennis Man (81) si Enrico Del Prato (90+5) au marcat golurile…

Șofer roman, depistat in Italia cu 1000 kg tutun de contrabanda

18:10, 29.01.2024 - Un șofer roman a fost arestat in urma unei operațiuni ample desfașurate de Garda Financiara din Pordenone, provincia cu același nume din regiunea Friuli-Venezia Giulia, dupa descoperirea unui depozit ilegal de tutun Potrivit Pordenone Today, in cadrul acestei acțiuni, au fost confiscate 1.000 de kilograme…


Ce parere ai despre aceasta stire?