Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şofer bucureştean, urmărit penal pentru ultraj după ce a târât un poliţist cu maşina

Publicat:

Un sofer de 41 de ani din Capitala a agatat un agent de politie rutiera in timp ce incerca sa scape de oamenii legii, dupa ce fusese oprit pentru ca a depasit viteza legala, sambata noaptea, pe cel Mare din Bucuresti, potrivit unui mesaj al .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Restrictii de trafic pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta, pana la data de 25 aprilie. Ce ruta alternativa au șoferii 

12:00, 21.04.2024 - Se circula cu restricții pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta pana la data de 25 aprilie, din cauza unor lucrari la parapetul median. Șoferii sunt sfatuiti sa aleaga si DN 3 ca ruta alternativa, a informat duminica Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane, relateaza Agerpres.Astfel,…

Șmecherie la volan. Un barbat și o femeie au facut schimb de locuri cand i-a oprit poliția

11:25, 24.03.2024 - Un barbat și o femeie s-au ales cu dosare penale dupa ce au facut schimb de locuri la volan in momentul in care poliția a incercat sa-i opreasca in trafic. In seara zilei de 23 martie a.c., ora 23.20, politisti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au efectuat semnal regulamentar de oprire conducatorului…

Un șofer baut s-a oprit intr-un podeț in timp ce era urmarit de mașina poliției

11:05, 04.03.2024 - Un șofer care urcase baut la volan a putut fi oprit de polițiști doar dupa o urmarire de cațiva kilometri. S-a intamplat in noaptea de duminica spre luni, la Vicovu de Sus. Polițiștii care se aflau in patrulare au observat la un moment dat un autoturism marca Audi A6. Au facut semnalele ...

Anchete la Arad, dupa ce un polițist a fost prins intr-o mașina cu numere false, condusa de un șofer drogat

10:05, 04.03.2024 - Poliția din Arad a deschis o ancheta interna dupa ce un polițist in timpul liber a fost prins in mașina de lux a unui șofer austriac drogat. Este ancheta și la Nadlac, pe unde austriacul a intrat cu mașina in Romania.

Caz șocant in Galați! Un polițist, lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

13:25, 29.02.2024 - Un polițist din Galați a fost lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze. Agentul a fost transportat de urgența la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor. In ce stare se afla in urma impactului.

Polițist din București, lovit cu mașina de un șofer drogat și beat! Agentul se afla in misiune

10:40, 24.02.2024 - Intr-un incident șocant petrecut in Capitala, un polițist a fost victima unui șofer drogat și beat, care l-a lovit cu mașina in timp ce se afla intr-o misiune de serviciu. Evenimentul tragic a avut loc in timp ce agentul se afla in exercitarea atribuțiilor sale in zona de lux a orașului.

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.


Ce parere ai despre aceasta stire?