Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ȘOCANT. Fetiță de 6 ani din Cluj, violată de propriul unchi

Publicat:


Caz înfiorator într-o localitate din Cluj. O copila de șase ani a fost abuzata de unchiul ei, un tânar de 18 ani. Totul s-a petrecut în comuna Buza. Individul este chiar fratele mamei, care sta în aceeași localitate cu ei.


Potrivit anchetatorilor, tânarul a ademenit-o pe fetița sa îl însoteasca la fântâna, imediat dupa lasarea întunericului. Acolo, departe de casa, copila a trecut prin clipe de coșma, potrivit Știrile PRO TV.

Mama fetiței a sunat la poliție

Tremurând…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Vrancea: Fetița de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

12:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Șocant! Copila de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

11:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Adolescenta, orfana de mama, era violata de propriul tata. Fata nu avea voie sa iasa nici macar pe balcon

09:05, 19.03.2024 - O fata de 16 ani era abuzata de propriul tata. Copila, orfana de mama, nu era lasata sa iasa din casa si nu avea telefon, potrivit Observator. Anchetatorii au auzit zgomote suspecte din apartamentul familiei in timp ce investigau o alta infractiune in bloc si au decis sa supravegheze casa. Parintele-monstru…

Trei ani de cosmar pentru o copila din nordul țarii: A fost amenințata si violata repetat de propriul verisor. Baiatul, condamnat la inchisoare

12:45, 14.02.2024 - Un tanar de 20 de ani a fost recunoscut vinovat pentru de violul unei persoane care nu a atins varsta de 14 ani, stabilindu-i-se o pedeapsa sub forma de inchisoare pe un termen de 11 de ani, cu executare in penitenciar de tip inchis și incasarea cheltuielilor de judecata.

Caz șocant la Galați. Fetița de 9 ani gasita moarta in casa, cu vanatai și arsuri pe corp. Mama, principalul suspect

13:55, 31.01.2024 - O fetița de doar 9 ani a fost gasita fara suflare in apartamentul in care locuia cu familia. Copila avea semne de violența pe corp. Parchetul de pe langa Tribunalul Galați a deschis un dosar penal pentru omor calificat. Mama copilei este principalul suspect și se afla in custodia politistilor. Politia…


Ce parere ai despre aceasta stire?