Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ȘOCANT! Elevă de liceu, sechestrată, drogată și violată de colege după o petrecere. Ce pedeapsă au primit cele patru agresoare

Publicat:

O petrecere intr-un club din s-a finalizat cu arestarea a patru eleve de liceu. O fata, colega cu ele, in varsta de 15 ani, le acuza ca au drogat-o, apoi au sechestrat-o și de. Fapta s-a consumat in urma cu mai bine de doua saptamani, la finele lunii aprilie 2023, dar informații despre […] The post ȘOCANT! Eleva de liceu, sechestrata, drogata și violata de colege dupa o petrecere. Ce pedeapsa au primit cele patru agresoare first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profesor de la un liceu din București reținut pentru ca și-a violat o eleva

15:41, 12.04.2024 - Un profesor in varsta de 62 de ani este acuzat ca din decembrie iși viola o eleva, la vremea respectiva minora. Poliția a deschis o ancheta dupa ce directorul școlii a sesizat relația nepotrivita. Dascalul a fost reținut vineri.

Tanar din Alba Iulia, condamnat dupa ce a furat o instalație de brad și un glob disco din Dedeman. Ce pedeapsa a primit

12:30, 12.04.2024 - Tanar din Alba Iulia, condamnat dupa ce a furat o instalație de brad și un glob disco din Dedeman. Ce pedeapsa a primit Un tanar din Alba Iulia a fost condamnat pentru furt, dupa ce a sustras o instalație de brad, și un glob disco din magazinul Dedeman. Magistrații Judecatoriei Alba Iulia i-au dat acestuia…

Șocant! Copila de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

11:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Paruiala și cuvinte vulgare in toaleta unui liceu. Bataie, incurajata de colege: „Hai, da in mine” VIDEO

14:35, 22.03.2024 - Un nou incident școlar s-a petrecut de aceasta data intr-un liceu din Ramnicu Valcea, unde in urma cu o saptamana, pe data de 14 martie 2024, doua adolescente s-au luat la bataie in toaleta școlii. Ce spun autoritațile

Ce pedeapsa a primit o femeie din Rusia pentru ca a scris „Nu razboiului” pe buletinul de vot

17:40, 20.03.2024 - O femeie a fost condamnata miercuri la opt zile de detentie de un tribunal rus pentru ca a scris „Nu razboiului” pe buletinul sau de vot in alegerile prezidentiale care au dus la realegerea lui Vladimir Putin.

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Adolescent din Buzau, devenit hoț la o petrecere

10:10, 15.02.2024 - Zilele trecute, un adolescent din Buzau a ajuns in atenția polițiștilor din cadrul Secției rurale Merei, banuit de un furt dintr-o locuința, cu ocazia unei petreceri. ,,Fapta a fost sesizata in data de 12 februarie a.c., de catre persoana vatamata, o femeie de 43 de ani, din Merei. Din cercetari s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?