Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soartă cumplită pentru bebelușul din Galați torturat de propriul tată, din gelozie. Micuțul riscă să rămână orb

Publicat:

Apar noi informații in cazul bebelușului din Galați torturat de propriul tata. Micuțuș risca sa ramana orb și paralizat din cauza abuzurilor cumplite la care a fost supus de parintele lui. In timp ce barbatul iși așteapta sentința dupa gratii, copilul se recupereaza cu greu in spital.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fenomenul care risca sa arunce in aer piața muncii din Romania: Jumatate din patroni risca sa ramana fara angajați!

15:40, 11.04.2024 - 47% dintre cei care au participat la un sondaj spun ca se afla in cautarea unui nou loc de munca, iar 40,6% declara ca, deși schimbarea jobului nu este o prioritate, sunt dispuși sa o faca daca gasesc un job despre care cred ca li s-ar potrivi, potrivit eJobs.ro, scrie Mediafax.

A vrut sa mituiasca cu 1000E un polițist din Italia, ca sa nu ramana fara permis: Un șofer molodvean risca 7 ani de inchisoare

18:05, 02.04.2024 - Un șofer moldovean de camion, care nu a respectat timpii de odihna, a incercat sa corupa un polițist in provincia Ferrara din Italia, oferindu-i 1.000 de euro pentru a scapa de o amenda și suspendarea permisului de conducere, informeaza Il Resto del Carlino, citata de rotalianul.com .

Studenta la Medicina, ucisa cu sange rece de iubit, in TImișoara! Tanarul a omorat-o din gelozie

10:30, 23.03.2024 - Intr-o tragedie șocanta ce zguduie orașul Timișoara, o studenta la Medicina a fost gasita ucisa in propriul apartament, victima a unei crime cumplite comise de propriul ei iubit. Motivul tulburator al acestui act de violența ingrozitoare a fost gelozia, care a transformat o relație de dragoste intr-un…

Rușii care iși critica armata risca sa ramana fara bani și bunuri: legea, promulgata de Putin

13:25, 14.02.2024 - Liderul autoritar rus Vladimir Putin a promulgat miercuri legea privind confiscarea banilor si bunurilor persoanelor declarate vinovate de difuzarea de „informatii false” asupra armatei ruse, o noua ilustrare a represaliilor Kremlinului impotriva vocilor critice.

Fratele mamei criminale din Galați i-ar fi mințit pe polițiști, dupa ce nepoata lui a fost ucisa. El și soția lui risca 25 de ani de inchisoare

11:50, 14.02.2024 - Informații halucinante despre cazul fetiței omorate in Galați. Fratele femeii i-ar fi mințit pe polițiști dupa ce fetița de 9 ani a fost ucisa in bataie, iar acum are probleme grave cu legea. El și soția lui urmeaza sa fie audiați și risca chiar și 25 de ani de inchisoare!

Moarte cumplita pentru o fetita din Galati: Ar fi fost ucisa in bataie de mama. Vecinii au auzit, noaptea trecuta, tipete de copil

20:40, 31.01.2024 - Caz cutremurator in Galati. O fetita de 9 ani ar fi fost omorata in bataie de propria mama. Femeia, care mai are doi copii, printre care si un bebelus, a ajuns pe mainile politiei. Socati, vecinii spun ca auzeau mai mereu tipete de copil din casa in care a avut loc oroarea, scrie observatornews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?